EXCLUSIVITATEA ANULUI! Ion Surdu a spus cine merita sa castige dintre Nicoleta Lunca si Andreea Arsine: ”Intr-adevar, Nicoleta a avut…”

EXCLUSIVITATEA ANULUI! Ion Surdu a spus cine merita sa castige dintre Nicoleta Lunca si Andreea Arsine: ”Intr-adevar, Nicoleta a avut…”

Exatlon Romania sezonul 3 si-a desemnat castigatorii! Castigatoarea la feminin este Andreea Arsine, iar castigatorul la masculin este Ion Surdu.

Andreea Arsine s-a luptat cu Nicoleta Lunca pentru marele premiu, iar la final, Andreea a hotarat sa ii dea o parte din marele premiu si Nicoletei Lunca. Faimoasa a spus ca ambele au luptat la fel de mult si desi este un singur castigator, isi doreste ca aceasta competitie sa nu se incheie asa pentru Nicoleta Lunca. Razboinica a izbucnit in lacrimi, iar cele doua s-au imbratisat.

Intors in tara, Ion Surdu ne-a declarat, in exclusivitate, cine crede el ca ar fi trebuit sa castige finala la feminin:

”Este o intrebare destul de grea, dar eu zic ca amandoua au demonstrat ca isi merita locul in finala. Amandoua au demonstrat faptul ca merita sa castige, dar daca o luam pe partea de evolutie, intr-adevar Nicoleta a avut o evolutie foarte frumoasa. In acelasi timp pot sa zic despre Andreea ca a avut o evolutie, dar constanta.

Si Andreea cu siguranta a castigat pentru ca a avut un avantaj psihic, fiind sportiva de performanta si atunci in unele momente nu mai conteaza ca faci traseul bine sau ca esti foarte bine pe final si ai aruncarea, dar conteaza psihicul. Cum stii tu sa te organizezi, cum stii sa-ti organizezi emotiile sa iti fie in folosul tau’‘, a spus Ion Surdu.

Urmariti intreaga declaratie in materialul video de mai jos:

 

Citeste mai multe despre: