Ferucio Damian, despre drama prin care a trecut la Exatlon! Faimosul a aflat verdictul medicului ortoped si cat timp va trebui sa stea departe de sala de sport!

Ferucio Damian, despre drama prin care a trecut la Exatlon! Faimosul a aflat verdictul medicului ortoped si cat timp va trebui sa stea departe de sala de sport!

Ferucio Damian s-a accidentat saptamana trecuta, la Exatlon Romania. Faimosul a fost transportat de urgenta la spital pentru a primi ingrijiri medicale. La primul diagnostic, Damian Ferucio a avut o problema musculara. Episodul accidentarii sale a fost unul socant, din cauza durerii mari pe care acesta le resimtea.

Desi Faimosii inca mai sperau ca accidentarea lui Ferucio nu va fi atat de grava si se va recupera rapid, putand sa revina din nou pe traseu, acesta a primit interdictia medicilor de a mai concura si s-a vazut nevoit sa revina in tara.

Odata revenit in tara, Ferucio a mers direct la spital pentru a afla si verdictul unui medic ortoped specialist pentru a sti daca va fi sau nu nevoit sa suporte si o operatie si cat timp va sta departe de sala de sport. Acesta a marturisit ca nu se astepta sa plece atat de repede din competitie, tocmai in momentul in care se simtea din ce in ce mai motivat sa ajunga in varf.


“Nu m-as fi asteptat sa revin atat de repede in tara si mai ales in aceste conditii! Desi singura mea temere, de cand am plecat acolo, a fost sa nu sufar vreo accidentare si mereu am spus si in interviuri ca in Exatlon, orice secunda de neatentie te poate costa! Poate sa fie sfarsitul tau acolo! Exact de ceea ce iti este frica nu scapi! Ma tem foarte tare ca va fi nevoie chiar de operatie si asta inseamna un parcurs greu si lung pana voi ajunge din nou sa fac sport! Pe mine ma intereseaza in primul rand sa pot sa merg normal si in al doilea rand sa stiu ca activitatea mea sportiva va continua!”, a spus Ferucio.
Faimosul a povestit cu lacrimi in ochi ce anume i s-a intamplat pe traseu, atunci cand s-a petrecut momentul fatidic, care i-a curmat evolutia in cadrul competitiei Exatlon.
“Cand am iesit de pe obstacolul celor trei piscine, am coborat pe scari si la un moment dat era un damb de nisip pana sa urc pe celelalte trepte! Ideea e ca pe acel damb de nisip, mi s-a inclinat piciorul si m-a prins cu toata puterea pe el! Am auzit ca si cand ai rupe o sipca! S-a auzit trosnind foarte tare! De la adrenalina si de la emotii am trecut peste si am incercat sa calc din nou pe picior, am calcat pe scara si acel moment am vazut ca nu mai pot de durere!”, a spus Ferucio.
Damian Ferucio a asteptat cu sufletul la gura verdictul medicului ortoped si a sperat pana in ultimul moment un diagonostic favorabil din partea specialistilor.
In urma investigatiilor facute, Ferucio a primit diagnosticul exact al medicilor specialisti, care i-au spus ca are o fractura de diafiza peroniera, care nu necesita interventie chirurgicala, ci doar imobilizarea piciorului intr-o atela gipsata.

Citeste mai multe despre: