Alex Nedelcu, aparitie uluitoare! “Ma reinventez!” Fostul Razboinic, din primul sezon Exatlon, si-a descoperit o noua vocatie? Iata cum a fost surprins!

Alex Nedelcu, aparitie uluitoare! “Ma reinventez!” Fostul Razboinic, din primul sezon Exatlon, si-a descoperit o noua vocatie? Iata cum a fost surprins!

Alex Nedelcu a fost unul dintre cei mai buni concurenti din primul primul sezon Exatlon. Inca de la primele trasee parcurse in competitie, Alex a dovedit mult curaj, ambitie si determinare si a inceput sa lupte din ce in ce mai mult pentru marele sau scop, acela de a castiga concursul.


Ghidat de perseverenta si de multa ambitie, Alex Nedelcu a reusit sa ajunga unul dintre cei mai destoinici concurenti din echipa Razboinicilor. Acesta s-a numarat printre cei patru semifinalisti ai primului sezon, alaturi de Stefan Floroaica, Ionut Sugacevschi si Vladimir Draghia, unde a luptat cu toate armele pentru a prinde un loc in marea finala.


Dupa intoarcerea in tara, Alex Nedelcu a revenit la profesia sa de suflet, de antrenor de dans, reluandu-si vechile activitati legate de sala de dansuri.
Inca de la inceputul competitiei Exatlon, Alex a declarat ca pune mare accent pe creativitate si dinamism in tot ceea ce face si a dovedit acest lucru din plin pe durata celor cinci luni petrecute in Republica Dominicana.


“Creativitatea si dinamismul sunt cuvintele ce ma reprezinta pe mine!”, a spus Alex.
In continuare, fostul Razboinic nu se dezminte si ramane la fel de creativ. Acesta a publicat, de curand, pe contul lui de socializare, un scurt filmulet in care apare cantand la acordeon. Alex a mentionat ca se reinventeaza si le-a dedicat fanilor sai din mediul virtual cateva acorduri impecabile de vals la acordeon, dovedind ca are are si un talent muzical remarcabil.

Citeste mai multe despre: