Alina de la Exatlon a marturisit de ce s-a lasat de culturism! “Incepusem sa imi urasc corpul…” Ce ii spunea mama de fiecare data cand o vedea cum arata

Alina de la Exatlon a marturisit de ce s-a lasat de culturism! “Incepusem sa imi urasc corpul…” Ce ii spunea mama de fiecare data cand o vedea cum arata

Alina e absolventa a unei facultati de drept, dar si-a construit o cariera de succes in domeniul sportiv, fiind multipla campioana la fitness si bodybuilding.

Alina a marturisit ca  a participat la primul sau concurs mai mult din intamplare dar faptul ca a castigat locul 1 la categorai sa, insa a ratat trofeul suprem, overall, a motivat-o sa antreneze si mai mult pentru urmatorul concurs.
 
“In acel moment s-a declansat o provocare, i-am spus tipei respective: ‘iubita mea, arati superb, dar e ultima data cand castigi in fata mea'”, a povestit Alina.
 
A castigat titlul suprem in Cipru de cinci ori si a facut pasul spre competitiile internationale, ceea ce a necesitat antrenamente mai intense si modificari mai vizibile ale corpului.
 
“Am avut locul 3 international si, in acel moment, obsedata sa am un loc pe podium la europene, a trebuit sa am foarte multa masa musculara. Incepusem sa imi urasc putin corpul.
 
 

A post shared by Alina Pana Official (@alinapana_official) on

 
Mama ma urma oriunde mergeam. Imi spunea: ‘Alina, cand ai sa mai porti si tu o rochie de seara?’ Acum, daca pui o rochie pe tine, iti sta foarte urat.
 
Mama e o persoana foarte directa…”, a povestit Alina.
 
“Cand voi lua medalie, ti-o voi dedicat tie si ma voi opri”, i-a raspuns Alina. “Am luat medalia si m-am oprit”
 

Citeste mai multe despre: