Anca, Bogdan si Alex, fostii razboinici de la Exatlon, au ingropat securea razboiului si au decis sa ramana amici? Iata cum au fost surprinsi cei trei fosti coechipieri!

Anca, Bogdan si Alex, fostii razboinici de la Exatlon, au ingropat securea razboiului si au decis sa ramana amici? Iata cum au fost surprinsi cei trei fosti coechipieri!

Anca Mihailescu le-a reprosat tot ceea ce a avut pe suflet fostilor sai colegi de echipa.

Saptamana aceasta Anca Mihailescu si cei doi fosti colegi din echipa sa, Bogdan Mardale si Alex Moraru s-au aflat pentru prima data fata in fata de la iesirea din competitia Exatlon.
Desi initial Anca a dezgropat conflictul pe care l-a avut cu Bogdan la un moment dat in competitie reprosandu-i comportamentul avut fata de ea atunci. Aceasta a marturisit ca i-a fost teama de po posibila reactie violenta a lui Bogdan incat s-a vazut nevoita sa ceara bodyguarzi.
“Nu pot sa reproduc ce mi-a spus! M-a deranjat! Da, chiar mi-a fost teama acolo! “Ai spus ca ma bati si mi-am descarcat furia pe tine! Am cerut bodyguarzi!”, a spus Anca!
Pe de alta parte, Bogdan a recunoscut ca nu ar atentat niciodata la integritatea ei fizica si doar a vrut sa o puna putin la punct pentru comportamentul ei irascibil afisat fata de toti colegii lor.
“A fost un moment de rabufnire! Eu mi-l asum! Tu Anca te-ai certat cu toata lumea! Tot ce-am avut de zis ti-am tis in fata! Tu te-ai dus si ai vorbit cu Alina pe la spate! Sa stii ca nu stau in satra! Tu te-as fi batut niciodata! Nu suntem in vestul salbatic!”, a spus Bogdan.

Nici conflictul cu Alex Moraru nu a fost dat uitarii de catre Anca, asa ca aceasta i-a reprosat si lui tot ceea ce a avut pe suflet. Alex Moraru si Anca Mihailescu, fostii razboinici de la Exatlon, au incercat sa-si rezolve vechile probleme, care au aparut in timpul sederii in Republica Dominicana. Cei doi fosti concurenti Exatlon au rememorat certurile urate avute in competitie, cand si-au spus cuvinte grele.
“Eu daca am luat atitudine si am fost mai impulsiv cu ea, am fost pe buna dreptate! Putem sa detaliem de ce am ajuns noi sa ne certam!”, a spus Alex Moraru.
Anca a tinut sa sublinieze faptul ca a fost mereu privita drept marul discordiei in echipa sa, care i-a provocat mereu la disputa pe toti ceilalti colegi.
“Alex, tu ai venit acolo pornit pe mine! Ai venit cu o imagine despre mine, de acasa si ai inceput sa ma ataci instant cum ai ajuns acolo!”, a spus Anca Mihailescu.
Spre finalul intalnirii, cei trei fosti razboinici s-au calmat si au incercat sa dea uitarii tot ceea ce si-au spus. Ba mai mult Anca a acceptat sa faca chiar si poza alaturi de cei doi fosti colegi.

 

Citeste mai multe despre: