Anca, razboinica de la Exatlon, despre Alina: “Este o vipera pentru ca una iti spune in fata, iar in lipsa ta se intampla cu totul si cu totul altceva”

Anca, razboinica de la Exatlon, despre Alina: “Este o vipera pentru ca una iti spune in fata, iar in lipsa ta se intampla cu totul si cu totul altceva”

Revenita in tara, Anca Mihailescu, controversata concurenta eliminata de la “Exatlon”, a fost invitata aseara, in platoul “WOWbiz”.

Sunt cunoscute certurile, din cadrul Exatlon, in care Anca a fost “catalizatorul” disputelor dintre colegii de competitie dar, in special cu Alina, iar aseara fosta razboinica si-a argumentat afirmatiile facute, in ceea ce-o priveste pe fosta coechipiera.

“Alina nu-si asuma ceea ce spune si ce face. Alina este o vipera pentru ca una iti spune in fata, iar in lipsa ta se intampla cu totul si cu totul altceva. Este pervesa, mincinoasa, falsa si analfabeta, evident! (…)

“Asta era si frustrarea mea: cum o persoana cu un caracter atat de mizerabil ca al Alinei sa aiba atata putere de convingere asupra atator oameni? (…) Alina este un caz pierdut, este asa cum este si nu poate sa se schimbe in doua luni. Nu are ce sa caute intre ei, (Razboinici – n.r.) ii dezbina acum”, a spus Anca.

Doamna Ionica Pana, mama Alinei, prezenta si ea in platoul late-night show-ului, si-a sustinut fiica in fata Ancai.  

“Alina are suficienta coloana vertebrala cat sa spuna in fata despre ce este vorba. Ca sunt certuri si tensiune sunt de acord, dar nu este adevarat ca minte si ca ar fi asa cum spune Anca”, a spus mama Alinei.  

Citeste mai multe despre: