Anca Surdu a dezvaluit ce a “folosit” ca sa devina unul dintre favoritii EXATLON, inainte de a abandona din motive medicale! Care e “superputerea” multiplei campioane mondiale

Anca Surdu a dezvaluit ce a “folosit” ca sa devina unul dintre favoritii EXATLON, inainte de a abandona din motive medicale! Care e “superputerea”  multiplei campioane mondiale

Inca din primele editii, Anca s-a impus ca o concurenta care vorbeste putin, lupta mult si nu stie ce inseamna “nu pot”, fiind unul dintre cei mai apreciati membrii ai echipei Faimosii.

Din pacate, Anca s-a vazut nevoita sa abandoneze competitia din cauza unor probleme dermatologice provocate de expunerea indelungata la conditiile tropicale din Republica Dominicana. Plecarea ei din echipa a fost unul dintre cele mai regretate momente de catre fani, fiind un model de anduranta, ambitie si fair-play printre Faimosi.

Recent, ea a postat pe Instagram o fotografie cu un text care, cu siguranta o defineste si care pare a fi secretul succesului sau profesional.

“Calmul e o superputere”, este de parere Anca Surdu.

 

O postare distribuită de Anca (@anca.surdu) pe

Citeste mai multe despre: