Anca Surdu, reactie dura la adresa Geaninei, inlocuitoarea sa in competitia Exatlon: “Ma asteptam la un sportiv de performanta, la altceva, nu la Geanina!” Iata ce parere au Anca Surdu si Diana Bulimar despre noua concurenta din echipa “Faimosilor”!

Anca Surdu, reactie dura la adresa Geaninei, inlocuitoarea sa in competitia Exatlon: “Ma asteptam la un sportiv de performanta, la altceva, nu la Geanina!”  Iata ce parere au Anca Surdu si Diana Bulimar despre noua concurenta din echipa “Faimosilor”!

Geanina este noua membra a echipei Faimosilor, care a inlocuit-o pe Anca Surdu.

Geanina, noua “Faimoasa” de la Exatlon este cunoscuta publicului din sezonul trei al emisiunii “Bravo, si stil!”, Geanina Stana stie ce inseamna competitia. Dar se declara si o sportiva bine pregatita, deoarece aceasta practica sportul de anduranta, fiind o maratonista specializata in ultramaratoane.
Tanara de 23 de ani, le promite insa coechipierilor sai, Faimosi, cat si adversarilor ei, Razboinici, ca va da tot ceea ce poate. Inca din prima zi Geanina s-a integrat de minune in echipa si chiar a adus un punct.

Intrebata ce parere are despre cea care a inlocuit-o in competitia Exatlon, Anca Surdu a vorbit deschis despre ceea ce crede in acest moment, dupa ce a vazut primele evolutii ale Geaninei pe circuit. Aceasta se astepta sa fie inlocuita de cineva mult mai bine pregatit, eventual de un sportiv de performanta, insa tot ceea ce spera este ca Geanina sa reuseasca sa ajute echipa.

“Ma asteptam la un sportiv de performanta, la altceva, nu la Geanina! La cineva la care, din start sa nu iti pui intrebarea daca ajuta sau nu echipa, la cineva care sa fie vizibil pregatit! Si Oltin spunea ca a facut multe sporturi cand a vorbit prima data cu noi si l-am crezut! Eu nu stiu nimic despre ea, am vazut acum ca a participat si la “Bravo, ai stil!” deci ma gandesc ca nu e prea obisnuita cu sportul mai ales in ultima perioada daca a avut alte activitati! Insa sper sa ajute echipa, asta e cel mai important!”, a spus Anca Surdu.

Nici Diana Bulimar nu are o parere mai buna despre concurenta care a inlocuit-o pe Anca Surdu in echipa “Faimosilor”. Aceasta a recunoscut ca nu a vazut-o evoluand inca pentru a avea o parere despre ea, dar spera sa se integreze si sa faca fata competitiei.

Citeste mai multe despre: