Anda Adam a dezvaluit de ce a plans cel mai mult la Exatlon. “Daca o aveam cu mine, ajungeam in finala”

Anda Adam a dezvaluit de ce a plans cel mai mult la Exatlon. “Daca o aveam cu mine, ajungeam in finala”

Anda Adam vrea sa se intoarca la Exatlon. Artista este incantata de experienta traita in Republica Dominicana.

Anda Adam a parasit Exatlon dupa o luna in Republica Dominicana. Indragita artista s-a accidentat, dar spune ca si-ar dori sa participe si la sezonul al doilea al competitiei fenomen.

Vedeta nu s-a plans de conditii sau de efort marturisind ca a plans dintr-un singur motiv care nu avea nicio legatura cu probele sau cu presiunea show-ului.

Solistei i-a lipsit enorm micuta Evelin, fiica ei, si este convinsa ca, daca ar fi avut-o langa ea, ar fi ajuns chiar in finala Exatlon-ului.

“Cel mai mult mi-a lipsit Evelin. Am si plans de dorul ei. Daca puteam sa o bag intr-un rucsac si sa o iau cu mine ar fi fost perfect. As fi ajuns in finala, cu Vladimir Draghia. Pe langa Evelin, daca ma intrebati de produse in sine, cel mai mult mi-a lipsit crema. Da, crema! Eu am un ten foarte uscat si am nevoie de hidratare intensa, asa ca vreau nu vreau sunt dependenta de crema. Nu a fost nicio probleme ca nu aveam produse de make-up, dar crema de fata mi-a lipsit enorm”, a declarat Anda Adam. 

Cantareata vorbeste mereu cu zambetul pe buze despre concurs si spune ca a trait o experienta pe care n-ar fi reusit niciodata sa si-o imagineze.

“In prima saptamana a fost mai greu. Dupa prima saptamana, ma acomodasem foarte usor. Stiam fiecare scandura in parte, ca acolo e una mai sus si una mai jos, ca acolo e spatiu mai mare si dincolo spatiu mai mic, “in cotet”, si tot asa. 

Daca ma intrebati ce imi place mai mult viata de acolo sau cea de aici, va spun ca mie imi plac ambele situatii. O femeie este frumoasa si cand e naturala, necoafata si cu parul mai ravasit, fara oja pe unghii si fara farduri. Dar, revenind, va spun sincer ca m-as duce si in sezonul 2 la Exatlon. Serios, m-as duce si in sezonul 1 daca am putea sa dam timpul inapoi”, a mai spus Anda.

Citeste mai multe despre: