Anda Adam a primit un cadou emotionant de la fiica ei, chiar inaintea plecarii in Republica Dominicana, pentru competitia „Exatlon”

Anda Adam a primit un cadou emotionant de la fiica ei, chiar inaintea plecarii in Republica Dominicana, pentru competitia „Exatlon”

Anda Adam, una dintre cele zece vedete care participa la “Exatlon”, reality-ul care va debuta duminica, 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D, a primit un cadou emotionant de la fiica ei, Evelin, in varsta de 2 anisori.

Chiar inaintea plecarii spre aeroport, acolo unde Anda s-a intalnit cu ceilalti colegi din echipa „Faimosilor”, cantareata a primit un dar menit sa o protejeze.

“L-am primit pe Spiderman de la fiica mea, ca sa aiba grija de mine, in Republica Dominicana, in locul lui tati!”, a marturisit emotionata artista.

            Nici sotul cantaretei nu s-a lasat mai prejos si i-a oferit consoartei sale cateva sfaturi menite sa o incurajeze pe toata durata competitiei.

“Primul sfat pe care i l-am dat Andei a fost sa nu se gandeasca prea mult la mine (rade!), ci sa se concentreze pe competitie, sa nu cedeze psihic dorului de familie. Sa fie exact asa cum o stiu, o luptatoare”, a spus Sorin Andrei Niculescu.

Nu ratati, din 7 ianuarie, de la ora 20:00, marea premiera „Exatlon”, reality-ul difuzat la Kanal D, concurs in care se vor „duela” douazeci de concurenti, zece concurenti vedeta, care formeaza echipa „Faimosilor”, si zece concurenti non-vedeta, care vor face parte din echipa „Razboinicilor”. La finalul competitiei va exista un singur castigator care va intra in posesia premiului cel mare, de 100.000 de Euro.  

Citeste mai multe despre: