Andreea Zaragiu, fosta concurenta de la Exatlon, prima reactie dupa revenirea in tara! Iata ce marturisiri inedite a facut Faimoasa despre experienta care i-a schimbat viata si ce mesaj le-a transmis fanilor sai!

Andreea Zaragiu, fosta concurenta de la Exatlon, prima reactie dupa revenirea in tara! Iata ce marturisiri inedite a facut Faimoasa despre experienta care i-a schimbat viata si ce mesaj le-a transmis fanilor sai!

Andreea Zaragiu este cea mai recent eliminata concurenta de la Exatlon, din tabara Faimosilor.

Andreea Zaragiu a fost propusa pentru duel, impotriva Andreei Arsine, de catre Ion Surdu, jucatorul cu cel mai mare procentaj, decizie care a generat controverse in tabara Faimosilor, pentru ca unele dintre fete nu au fost de acord cu nominalizarea pe baza de clasament facut de echipa, ci si-ar fi dorit final sportiv pentru a decide cine merge la duel. In final au decis cu totii sa intre Andreea Zaragiu.

“Am spus la inceput ca ma simt ca si cum mi s-a pus pistolul la tampla, pentru ca ma gandeam ca vom face cum am stabilit initial”, a declarat Andreea Zaragiu inaintea duelului cu Andreea Arsine.

Duelul a fost castigat de Andreea Arsine cu scorul de 1 la 0, astfel aventura din Republica Dominicana a luat sfarsit pentru Andreea Zaragiu.
Dupa revenirea in tara, Andreea Zaragiu a tinut sa le impartaseasca si fanilor ei tot ceea ce a trait la Exatlon, despre experienta care i-a schimbat viata si a format-o ca om.

“Wooow, Exatlon. Un fenomen care schimba destine si (re)creeaza oameni. O experienta puternica din care am invatat ca orice om poate atinge orice nivel: de la agonia unui joc de eliminare, la extazul unui castig al “drumului spre casa”! Si am invatat ca fiecare om este unic, dar cel mai frumos simte si traieste “in echipa” formata din “faimosii” de pe traseu si sufletele care “alergau” la unison, dar de acasa.
Pentru fiecare moment in care ati trait in acelasi puls cu al meu, pentru fiecare victorie si pentru ca numele meu v-a motivat sa simtiti dedicarea unui om care, prin puterea exemplului, nu vrea decat sa inspire vise cat mai marete in inimile celor pasionati, VA MULTUMESC si ma bucur sa fiu din nou ACASA!”, a scris Andreea Zaragiu pe contul ei de socializare.

 

Citeste mai multe despre: