Andrei Stoica s-a intors in Romania! Primele imagini cu concurentul de la EXATLON dupa ce a abandonat din cauza unor probleme medicale

Andrei Stoica s-a intors in Romania! Primele imagini cu concurentul de la EXATLON dupa ce a abandonat din cauza unor probleme medicale

Anuntul despre abandonul lui Andrei Stoica a fost facut marti seara de Cosmin Cernat, fara ca prezentatorul EXATLON sa dea alte detalii.

Miercuri seara, in jurul orei 19:00, Andrei Stoica a aterizat pe aeroportul Henri Coanda din Capitala! A fost asteptat la terminalul Sosiri de sotia sa, de cei doi baieti si de familie, alaturi de alti sustinatori.

“Acolo aveam un scop. Imi pare rau ca s-a intrerupt cum s-a intrerupt, dar mai sunt si alte editii Exatlon. […] Cu siguranta ajungeam in finala”, a marturisit Andrei Stoica.

Legat de accidentarea sa, Andrei a marturisit ca “grav nu este, indeea este ca trebuie sa am o recuperare potrivita, acolo nu reuseam sa ma recuperez in conditii prielnice”.

Citeste si: EXATLON. Cine l-a inlocuit pe Andrei Stoica. Cine este Bruce (Valentin Chis), cel mai nou dintre Faimosi

Luptatorul a marturisit ca, atunci cand si-a anuntat sotia ca se intoarce in tara, i-a “comandat” un platou de salata de boeuf, un platou turcesc si trei meniuri de la un fast-food cu produse de pui. “Plus gogosi glazurate”, a completat sotia luptatorului.

“Faimosi, sa fiti asa cum am fost pana acum: determinati, motivati si sa nu le dati nicio sansa razboinicilor, le-a urat Andrei Stoica fostilor sai colegi pe care i-a lasat in urma in Republica Dominicana.

Primele imagini sunt Live, pe pagina WOWbiz.ro.

Citeste mai multe despre: