Catalin Cazacu de la Exatlon a trait cosmarul vietii la Timisoara, inainte sa plece in Republica Dominicana: „Casa vecinului nu mai avea acoperis. Ca roman, nu esti pregatit pentru asta”

Catalin Cazacu de la Exatlon a trait cosmarul vietii la Timisoara, inainte sa plece in Republica Dominicana: „Casa vecinului nu mai avea acoperis. Ca roman, nu esti pregatit pentru asta”

In septembrie 2017, Catalin Cazacu de la Exatlon a trait cosmarul vietii la Timisoara, atunci cand o furtuna violenta a omorat 8 oameni.

Acum mai bine de sase luni, Catalin Cazacu de la Exatlon a trait cosmarul vietii la Timisoara, orasul in care locuieste. Pe 17 septembrie 2017, zona a fost cuprinsa de o furtuna apocaliptica, care a durat mai putin de o jumatate de ora, omorand 8 oameni si ranind aproape 100 de oameni. “Ce s-a întâmplat acolo a fost altceva. Nu sunt meteorolog, nu ştiu dacă se putea prognoza, ba mai mult nici nu cred că se schimbau multe dacă se făcea asta”, a povestit Cazacu, care era in Timisoara.

“Totul a durat 4 minute. Eu tocmai ieşeam din casă, am deschis uşa şi până la poartă a început să bată vântul, m-am întors să îmi iau o bluză, a durat 3 minute, când am deschis uşa, casa vecinului nu mai avea acoperiş…Ca român nu eşti pregătit pentru asta. Faptul că au murit atâţia oameni, respectiv 8 în Timiş şi faptul că au fost peste 100 de răniţi, este o realitate pură a faptului că nu suntem pregătiţi pentru aşa ceva”, a mai spus Catalin Cazacu.

Toamna trecuta, Catalin Cazacu de la Exatlon a trait cosmarul vietii la Timisoara. “Oraşul nu a avut curent, iar aseară când am plecat eu iluminatul stradal mergea parţial. Ce a învăţat românul?! Între timp, la orice ploaie mai serioasă o să avem cod portocaliu şi haos în oraş, dar dacă următoarea furtună o să vină peste un an, ne va surprinde la fel?!”, a mai marturisit Catalin Cazacu. (Matei Vaihan)

 

Citeste mai multe despre: