Catalin, “Uriasul” de la Exatlon, avea 105 kg cand a plecat in Dominicana! Nu i-a venit sa creada ce arata cantarul cand a revenit acasa, dupa eliminare

Catalin, “Uriasul” de la Exatlon, avea 105 kg cand a plecat in Dominicana! Nu i-a venit sa creada ce arata cantarul cand a revenit acasa, dupa eliminare

Cele cateva saptmani pe care Catalin Dumitrescu le-a petrecut la Exatlon Romania, sezon 2, in echipa Razboinicilor, s-au dovedit cea mai eficienta cura de slabire pentru fotomodelul masculin.

La intoarcere, fostul concurent a estimat ca a slabit aproximativ 10-15 kilograme, insa echipa emisiunii FanArena (marti-joi, 23:15, KANAL D), a vrut sa afle care este adevarul, asa ca i-au pregatit lui Catalin un cantar si l-au pus sa se dezbrace, pentru a-i afla greutatea exacta.

“Dupa ce am ajuns in tara si dupa ce am iesit din competitie, nu am scapat nicio mancare. Mama ma astepta acasa cu toate bunatatile, nu aveam cum sa ratez, dupa o luna petrecuta acolo”, a marturisit Catalin Dumitrecu inainte de a se urca pe cantar.

Vezi mai jos momentul in care Catalin a aflat cat kilograme are dupa intoarcerea de la Exatlon:

Cantarul a indicat 94,5 kilograme, semn ca Uriasul a dat jos mai bine de 10 kilograme, chiar aproape de 15kilograme, dupa aprecierea lui. “Am tot mancat zilele astea, de cand am ajuns, intre 10-15 kilograme cu siguranta am pierdut.”

Catalin e multumit de noua sa greutate si se considera gata sa defileze pentru Catalin Botezatu, sa ii prezinte noua colectie de costume.

Razboinicul a avut un mesaj pentru celebrul designer:

“Taticule, astept acum sa probez costumele, sa vedem cum imi vin si daca pica cum trebuie pe mine.

Sper ca te-am facut mandru si sper sa te bucure rezultatul pe care l-am obtinut”

 

Citeste mai multe despre: