Ce a aparut pe pagina Anei Laurei Gonzalez, la scurt timp dupa ce a fost eliminata de la Exatlon Mexico!

Ce a aparut pe pagina Anei Laurei Gonzalez, la scurt timp dupa ce a fost eliminata de la Exatlon Mexico!

Ana Laura Gonzalez a fost eliminata de la Exatlon Mexico in urma cu putin timp. Frumoasa sportiva s-a intors in Mexic in urma cu putin timp si a fost coplesita de mesajele si de urarile primite din partea fanilor. Se pare ca Ana are foarte multi sustinatori care si-ar fi dorit ca ea sa ajunga in Marea Finala. De asemenea, multi au inceput sa o sustina dupa ce au vazut frumoasa poveste de dragoste care s-a infiripat intre ea si Iulian Pitea.

Ajunsa acasa, aceasta nu a ezitat sa le multumeasca pentru aprecieri si pentru gandurile bune pe care le-a primit:

”Buna, Mexico! 

Sunt foarte fericita sa ma intorc, multumita tuturor persoanelor care mi-au transmis mesajele lor si buna lor dispozitie’‘, a scris Ana Laura Gonzalez.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Iulian Pitea s-a indragostit de Ana Laura Gonzalez. Cei doi s-au cunoscut pe meleagurile Exatlon si si-au promis ca se vor revedea si dupa Exatlon. Ana l-a invitat pe Iulian in Mexico.

”Si ce n-am zis la ceremonie e ca, oricum voi da masa aia de care am vorbit la inceput, dar o sa imi iau un bilet Bucuresti-Cancun, pentru a ma duce in Mexico. Pentru ca pe Ana Laura am cunoscut-o la Exatlon si cu banii de la Exatlon ma duc in Mexico’‘, a spus Iulian Pitea.

Citeste mai multe despre: