Ce a facut Mihai Berar imediat dupa ce s-a intors din Republica Dominicana: ”BANDANA mea EXATLON personală cu autograf…”

Ce a facut Mihai Berar imediat dupa ce s-a intors din Republica Dominicana: ”BANDANA mea EXATLON personală cu autograf…”

Mihai Berar a fost eliminat de la Exatlon Romania. Razboinicul s-a intors in tara, alaturi de familia lui si s-a hotarat si faca un cadou celor care l-au urmarit si i-au admirat parcursul la Exatlon Romania:

‘Eu iti multumesc pentru cuvintele frumoase, Cosmin. Si pentru mine a fost o onoare si este faptul ca te-am cunoscut pe tine si pe intreaga echipa Exatlon. Nu imi plac despartirile lungi, asa ca voi fi scurt. Am venit aici in Exatlon cu ideea de a promova spiritul de echipa si asta am incercat sa fac cu echipa Razboinicilor. Am incercat sa incheg o familie si ma bucur foarte mult ca am reusit.

Chiar suntem o familie, familia Razboinicilor. Dar, la randul meu am si invatat cateva lectii pe parcurs, pentru ca este exact cum discutam mai devreme, uneori nu conteaza finalul, conteaza parcursul pe care il ai pana ajungi la acel final. Iar eu am invatat niste lectii valoroase aici, la Exatlon, una dintre ele fiind bucuria pe care o aduc lucrurile simple. Familia. Iti apreciezi mult mai mult familia in momentul in care esti la mare distanta de ea si nu ai legatura cu nimic de acasa”, a spus Mihai Berar inainte de a pleca din Republica Dominicana.

Intors acasa, Mihai Berar a facut un gest la care nimeni nu se astepta:

”GIVEAWAY ALERT
Bună dimineața, dragi prieteni! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre de susținere! Îmi pare rău dacă nu am reușit să vă răspund fiecăruia în parte! Astăzi v-am pregătit o SURPRIZĂ! În semn de recunoștință pentru susținerea voastră m-am decis să fac un CADOU unui iubitor/iubitoare al #exatlonromania … acest cadou consta în BANDANA mea EXATLON personală cu autograf, o FOTOGRAFIE cu autograf și un MEDALION handmade special adus din REP. DOMINICANĂ!”, a scris Mihai Berar pe o retea de socializare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

GIVEAWAY ALERT ❗❗❗ Bună dimineața, dragi prieteni! Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru mesajele voastre de susținere! Îmi pare rău dacă nu am reușit să vă răspund fiecăruia în parte! Astăzi v-am pregătit o SURPRIZĂ! În semn de recunoștință pentru susținerea voastră m-am decis să fac un CADOU unui iubitor/iubitoare al #exatlonromania … acest cadou consta în BANDANA mea EXATLON personală cu autograf, o FOTOGRAFIE cu autograf și un MEDALION handmade special adus din REP. DOMINICANĂ! Pentru a participa: ◼ Follow @mihai_berar_ ◼ Etichetează într-un comentariu la aceasta poza 3 prieteni care crezi c-ar fi interesați de acest premiu (poți lăsa mai multe comentarii cu prieteni diferiți). Câștigătorul va fi desemnat prin intermediul random.org în data de 18.05.2019!!! Dacă persoana câștigătoare va face dovada că a distribuit concursul printr-o postare pe instastory în care a etichetat pagina mea @mihai_berar_ , va primi garantat încă un cadou surpriză!!! Multă baftă vă doresc!!! 🤗 #giveawayromania #giveaway #mihaiberar #razboinicii #exatlonromania #pasiune #concurs #cadou

O postare distribuită de Mihai_Berar_ (@mihai_berar_) pe

Citeste mai multe despre: