Ce au castigat semifinalistii Exatlon dupa incheierea show-ului! Vladimir Draghia a dat cartile pe fata: “Toti am castigat la fel!”

Ce au castigat semifinalistii Exatlon dupa incheierea show-ului! Vladimir Draghia a dat cartile pe fata: “Toti am castigat la fel!”

Vladimir Draghia a marturisit care e cel mai mare castig al sau dupa Exatlon!

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, a dat dovada de o minte agera si a marturisit cum castiga de pe urma show-ului Exatlon, chiar daca a ales sa doneze cei 100.000 de euro.

Inainte de plecarea in Republica Dominicana, acolo unde s-a filmat show-ul Exatlon, Vladimir Draghia castiga bani buni din colaborarile pe Internet cu diferite companii, carora le promova produsele sau serviciile.

“O data la doua-trei saptamani, o luna, am cate o campanie si se fac bani de acolo. Poti sa traiesti chiar decent din asta”, a marturisit Vladimir.

Daca inainte de Exatlon Vladimir avea 50.000 de urmaritori pe reteaua Instagram, la intoarcerea in tara a gasit contul cu peste 250.000 de urmaritori.

Vladimir e  sigur ca si ceilalti semifinalisti de la Exatlon pot transforma faima de la Exatlon in bani, chiar daca nu au castigat marele premiu, deoarece fiecare dintre ei au zeci de mii de fani pe retelele de socializare.

“Nu aveam cum sa pastrez si banii aia”, a spus Vladimir despre premiu. El a recunoscut ca tarifele sale vor creste acum. “E clar ca ma pot descurca, contractele vor fi ceva mai mari”, i-a marturisit el lui Petrisor Obae, intr-un interviu acordat pentru paginademedia.ro.

Citeste mai multe despre: