Ce face Alina dupa ce s-a intors in Romania de la EXATLON

Ce face Alina dupa ce s-a intors in Romania de la EXATLON

Alina a revenit vineri in tara de la EXATLON si a fost asteptata pe aeroportul din Bucuresti de familie, rude si prieteni.

Fosta Razboinica a fost eliminata din competitie miercuri, primind cele mai putine voturi de sustinere din partea telespectatorilor, astfel ca Stefan si Roxana au ramas in concurs.

“De cate ori participam, aveam un concurs, visam ca am mancat ciocolata si ma trezeam transpirata, speriata, plangeam ca o sa pierd concursul. Apoi visam ca cineva a castigat locul 1, dar eu nu am vazut-o in costumul de concurs, era acoperita. Si incercam sa ii rup hainele, sa ii zic ca nu este mai buna decat mine. Am castigat de fiecare data, desi in vis era contrariul.

“Aseara am visat ca eram acasa cu mama si cu fratele meu si i-am spus lui Calin, asa il cheama pe fratele meu, ca vreau sa mananc ceva dulce si el mi-a spus ca este tarziu si ca este inchis peste tot. Dar i-am spus ca nu, sa mergem sa mancam o inghetata. Si in momentul in care am vrut sa mananc m-am trezit din vis. Dar de data asta nu mai eram transpirata, nu mai imi parea rau, nu mai plangeam ca o sa pierd concursul. M-am trezit si am zis “Eram acasa! Si daca astazi plec, o sa mananc inghetata!”, spunea Alina la acel moment.

Intoarsa acasa chiar inainte de sarbatorile de Paste Alina profita din plin de fiecare clipa si cauta sa recupereze timpul in care a stat departe alaturi de cei dragi.

Iat-o in cateva ipostaze alaturi de familie:

Citeste mai multe despre: