Ce nu a povestit despre el Stefan de la Exatlon! Concurentul a preferat sa mentina misterul in privinta vietii sale profesionale

Ce nu a povestit despre el Stefan de la Exatlon! Concurentul a preferat sa mentina misterul in privinta vietii sale profesionale

Inainte de a ajunge un sportiv de performanta, Stefan de la Exatlon a facut furori ca model.

Inca de la inceputul concursului din Republica Dominicana, Stefan Ionut Floroaica a fost votat de majoritatea publicului femin drept cel mai sexy dintre concurentii de la Exatlon.

Cu un look mai degraba neglijent si un trup perfect, barbatul de 25 de ani a reusit sa puncteze, in special la capitolul imagine.

 Exatlon Romania - Stefan Floroaica din echipa Razboinicii

De altfel, Stefan s-a bazat pe imaginea lui de tip interesant si in trecut, in perioada in care era o persoana obisnuita. Nu degeaba, in primele aparitii ale sale la Exatlon, a declarat ca are un motto dupa care se ghideaza!

“Am un singur adversar si acela este omul din oglinda”, a spus el, dovada clara ca “Razboinicul” acorda o mare atentie felului in care se prezinta in fata camerelor de luat vederi.

 Exatlon Romania Stefan Floroaica Razboinicii

Pe de alta parte, putini stiu ca Stefan Floroaica a cochetat si cu moda.

“Inainte de a se axa pe skandenberg, Stefan a acceptat oferta unei agentii de modelling din Bucuresti pentru a deveni model. Tanarul a participat la o serie de evenimente, in calitate de manechin, in plus, a si pozat pentru anumite produse, in special vestimentare. S-a descurcat de minune, astfel incat, in primul an de facultate, a si fost prezent in cateva filme, unde a facut figuratie, in America!”, au povestit persoane apropiate “Razboinicului”.

Exatlon Romania Stefan de la EXATLON are nevoie de ajutor! Ce i s-a intamplat Razboinicului, a facut apel la fani si le-a cerut sa fie alaturi de el

Citeste mai multe despre: