Claudia Pavel, marturisiri uluitoare despre experienta “Exatlon”! Iata ce a declarat vedeta, dupa ce a fost amenintata cu moartea!

Claudia Pavel, marturisiri uluitoare despre experienta “Exatlon”! Iata ce a declarat vedeta, dupa ce a fost amenintata cu moartea!

Claudia Pavel a vorbit pentru prima data, pe canapeaua WOWbiz, despre experienta avuta la Exatlon.

Artista sustine ca dupa ce a parasit concursul a fost amenintata cu moartea si jignita crunt.  
 
Cream s-a aparat si sustine ca a fost perceputa gresit de catre public, nu este o persoana rea si marturiseste ca din 24 de ore de filmare pe zi au fost difuzate doar cateva minute.

“Familia mea a fost speriata foarte tare, am primit multe mesaje urate, groaznice, grotesti. Din toate directiile am primit. Familia mea s-a speriat cu adevarat. Nu am inteles niciodata cum o persoana poate sa urasca pe cineva pe care nu cunoase. Sunt foarte lucruri pe care lumea nu le vede. Pe post sunt date 3 ore de emisie, iar noi filmam 24/24/. Am primit amenintari cu moartea. Ca vin si ma omoara la aeroport, ca-mi sparg dintii. Prima problema a fost ca nu le-am imbratisat pe Anca si pe Diana, la plecare. A doua problema a fost ca i-am stricat casnicia lui Catalin. Care nu este casatorit. Se intampla mult prea multe lucruri acolo, nu se vad toate pe emisie”, a declarat Claudia Pavel pentru WOWbiz.  
Vezi mai multe detalii pe wowbiz.ro

Citeste mai multe despre: