Competitia internationala Exatlon Romania – Exatlon Mexic a situat aseara Kanal D pe locul doi in topul audientelor, la foarte mica distanta de primul clasat

Competitia internationala Exatlon Romania – Exatlon Mexic a situat aseara Kanal D pe locul doi in topul audientelor, la foarte mica distanta de primul clasat

Astazi, de la ora 20:00, Razboinicii si Faimosii continua lupta, de aceasta data pentru dreptul de a locui in casa.

​Spectacolul total oferit aseara de inclestarea dintre echipa Exatlon Romania si echipa Exatlon Mexic a tinut telespectatorii in tensiune maxima pe toata durata competitiei.

Chiar daca au pierdut cu 4-10 in favoarea adversarilor, extrem de bine pregatiti, romanii au dat dovada de curaj si putere de sacrificiu pana in ultima secunda a disputei, castigandu-si admiratia echipei adverse si oferind celor de acasa un adevarat regal sportiv.

Competitia internationala a pozitionat aseara Kanal D pe locul doi in topul audientelor, pe toate categoriile de public monitorizate, conform Kantar Media Romania. La nivelul publicului Comercial, statia a inregistrat 7,3% Rating si 17,9 cota de piata, plasandu-se astfel pe locul secund.

Tot pe locul doi a fost Kanal D si in ceea ce priveste publicul National, cu 9,2% Rating si 19,0% cota de piata, la foarte mica distanta de primul clasat. Pe All Urban, meciul international Exatlon Romania-Mexic a inregistrat 7,7% Rating si 16,3% cota de piata, situand Kanal D pe locul doi in topul preferintelor telespectatorilor. Minutul de aur, inregistrat la 21:54, a tinut in fata micilor ecrane peste doua milioane de telespectatori (2.075.000).

Cele patru puncte ale echipei Romaniei au fost inscrise de Vladimir Draghia, Anca, Ionut, Diana Belbita. Vladimir a fost primul care a a deschis, pozitiv pentru Romania, scorul meciului, in duelul cu Oscar Cano, un sportiv extraordinar al Mexicului. Ionut a „zburat” de-a lungul traseului extrem de dificil si a reusit sa inscrie si el in favoarea echipei sale, dar cu un pret major.

Acesta s-a accidentat grav si a parasit jocul. Toti concurentii romani s-au luptat exemplar, dar diferenta a facut-o pregatirea fizica mult mai indelungata a jucatorilor mexicani, care sunt in Republica Dominica inca din luna octombrie a anului trecut.

Au avut timp sa se caleasca, sa asimileze majoritatea traseelor, probelor. Jucatorii mexicani au remarcat spiritul de lupta al romanilor si inteligenta cu care si-au insusit anumite trucuri de a traversa mai rapid traseele.

In aceasta seara, Razboinicii si Faimosii revin in competitia Exatlon, de la ora 20:00, la Kanal D. De aceasta data lupta se va da pentru dreptul de a locui in casa. Razboinicii par sa aiba un dezavantaj: Ionut si Radu vor lipsi din joc, primul in urma accidentarii din meciul cu Mexicul, al doilea in urma unei accidentari de pe drumul spre casa.

Cei doi sunt sub supravegherea medicilor si in afara oricarui pericol. Vor reveni curand in competitie. ​

Citeste mai multe despre: