Cosmin Cernat a facut anuntul la finalul ceremoniei: ”A plecat dintre noi un mare fotbalist”

Cosmin Cernat a facut anuntul la finalul ceremoniei: ”A plecat dintre noi un mare fotbalist”

Exatlon Romania 1 noiembrie: Romania joaca astazi meciul international cu Mexic. La finalul ceremoniei, Cosmin Cernat a tinut sa ii informeze pe concurentii Exatlon Romania faptul ca marele fotbalist Ilie Balaci a trecut in nefiinta. Cosmin le-a propus concurentilor sa ii aduca un omagiu lui Ilie Balaci prin intermediul meciului de astazi.

Legendarul jucator, Ilie Balaci, s-a stins din viata in dimineata zilei de 21 octombrie, in urma unui atac cerebral.

‘Finalul acestei ceremonii este un pic diferit. Voi sunteti aici de foarte multe vreme, nu aveti informatii, nu aveti acces la nimic. In ultimele zile a plecat dintre noi un mare fotbalist. Este o fotografie uluitoare, este o fotografie extraordinara, in care, la capataiul lui Gheorghe Hagi saruta fotografia. Gheorghe Hagi saruta fotografia lui Ilie Balaci.

Ilie Balaci, omul care a imbracat tricoul echipei nationale, omul alaturi de care Nicolae Dobrin si de Gica Hagi este intre cei mai mari 3 fotbalisti romani, nu mai e. Am ramas doar cu Hagi.

Astazi cand o sa mergeti la start, o sa va rog sa va ganditi si la Iliuta Balaci, si la Nicolae Dobrin, dar si la cel care inca e alaturi de noi, Gica Hagi. Sa fie omagiul nostru pentru Ilie Balaci!”, a zis Cosmin Cernat.

Citeste mai multe despre: