Cristina Constantinescu si Costin Gheorghe au fost ELIMINATI de la Exatlon Romania! Ce se intampla, de fapt, in spatele camerelor de luat vederi: ”Lumea de acasa nu stie”

Cristina Constantinescu si Costin Gheorghe au fost ELIMINATI de la Exatlon Romania! Ce se intampla, de fapt, in spatele camerelor de luat vederi: ”Lumea de acasa nu stie”

Exatlon Romania 26 mai: Cristina Constatinescu si Costin Gheorghe au fost eliminati de la Exatlon Romania. Cei doi au pierdut duelurile de eliminare. Cu ochii in lacrimi, dar impacati, cei doi si-au luat la revedere de la colegii lor.

”Plec cu niste amintiri minunate, plec cu o familie, pot sa spun. Si cu niste oameni care m-au ajutat din prima zi si carora le-am multimit de multe ori si o sa le mai multumesc inca o data pentru tot ce mi-au oferit. Inca o data ii multumesc si lui Vladimir pentru tot ce mi-a oferit el. Iti multumesc si tie pentru cuvintele pe care le-ai spus la adresa mea si la adresa noastra si care pe noi ne-au ajutat foarte mult.

Cu faptul ca mi-am dorit din tot sufletul sa ajung la Exatlon si am ajuns, sunt recunoscatoare cu toate ca plang si pare un pic prea mult, dar cred ca acum ma descarc de tot ce s-a acumulat in lunile astea. Si sunt nu recunoscatoare, sunt foarte recunoscatoare pentru tot ce s-a intamplat pentru ca am devenit un om mai puternic cu siguranta. Si fizic si psihic.

Si o sa apreciez mult mai mult de acum incolo tot ce inseamana familie, tot ce inseamna timp, tot ce inseamna, nu stiu, lucrurile mici pe care poate nu le apreciam pana acum. Lunile astea mi-au dat o alta perspectiva asupra vietii cu totul”, a spus Cristina Constatinescu.

Urmariti totul in materialul video de mai jos:

Si Costin Gheorghe a avut numai cuvinte frumoase despre colegii sai:

”Cosmin, regretul a disparut dupa acest meci. Sa fiu sincer, i-am spus si lui Giubi. Daca eram foarte aproape ca scor, daca eram foarte aproape sa castig, cu siguranta aveam un regret enorm. Astazi m-a batut, a fost mai bun ca mine, isi merita locul aici la Exatlon si fiind mai bun, linistea mea sufleteasca e alta. (…)

Incep cu oamenii din spatele camerelor. Lumea de acasa nu stie, nu vede cati oameni muncesc pentru noi. Am vazut oameni aici, cand am venit, erau mai grasi ca mine si acum sunt mai slabi ca mine. Am vazut oameni care muncesc 20 de ore pe zi, pe care lumea de acasa nu ii vede si nu ii aprecieaza, ca noi toti sa avem conditiile de aici.

O sa trec in partea cealalta, o sa trec la familia mea. Incep cu parintii mei. Rog frumos copiii de acasa si nu numai, sa isi aprecieze parintii ca eu, 5 luni de zile cat am stat aici, am simtit ca si cum ei nu mai sunt. Chiar daca am 30 de ani, am si eu familia mea si pentru ei tot copil sunt. Si cu siguranta si eu le-am lipsit enorm. (…)

Am stat departe 5 luni de zile de copilul meu. Ea a crescut cu 5 luni mai mult. Nu stiu ce a facut in timpul asta! Nu stiu daca este bine. Voi ajunge acasa si o sa vad chestia asta. Mi-a dor de surorile mele, mi-e dor de toata lumea de acasa. Pot sa zic ca Exatlon m-a schimbat”, a spus Costin Gheorghe.

Urmariti declaratia compelta in materialul video de mai jos:

Citeste mai multe despre: