Cum arata Alex, razboinicul de la Exatlon, fara barba si cu parul scurt! A postat imaginea aceasta cand era la Hollywood! Iata ce corp sculptat avea!

Cum arata Alex, razboinicul de la Exatlon, fara barba si cu parul scurt! A postat imaginea aceasta cand era la Hollywood! Iata ce corp sculptat avea!

Alex “dansatorul” este unul dintre cei mai buni concurenti de la Exatlon.

Chiar daca a inceput competitia cu un conflict puternic cu Giani Kirita, Alex s-a dovedit, in timp, un concurent foarte echilibrat si stapan pe el, remarcandu-se prin tenacitate, curaj si performantele obtinute de-a lungul competitiei.

Mai mult, Alex este un adevarat sustinator pentru coechipierii sai, in momentele critice reusind sa-i motiveze pe acestia nu numai prin vorbe, dar si prin propriul exemplu.
“Sunt foarte pregatit pentru competitie, vreau sa castig puncte pentru echipa mea … sunt motivat! Ma bazez pe fiecare membru al echipei, fiecare dintre noi reprezentam un element important din acest sistem puternic si ne vom concentra foarte bine (…) ca sa fim din ce in ce mai buni!”, spune Alex Nedelcu.
 
Alex este dansator profesionist, instructor de dans sportiv si impatimit de tot ceea ce inseamna sport, aceasta pasiune ajutandu-l enorm in competitie.

In toamna anului trecut, Alex a participat la o competitie importanta de dans sportiv, ce s-a desfasurat pe continentul american, in California. Actualul razboinic de la Exatlon, a impartasit si fanilor sai din mediul virtual cateva imagini surprinse la acea vreme si i-a uluit cu aspectul lui fizic impecabil si mai ales cu faptul ca renuntase atunci la barba si la parul lung.

Cu siguranta, mai are multe de spus si de demonstrat la “Exatlon”, reality-ul revolutionar, ce poate fi urmarit de sambata pana miercuri, de la ora 19:45, la Kanal D.

 

Citeste mai multe despre: