Cum reuseste Cosmin Cernat sa comenteze atat de bine meciurile de la EXATLON? Iata care este secretul lui

Cum reuseste Cosmin Cernat sa comenteze atat de bine meciurile de la EXATLON? Iata care este secretul lui

Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, este gazda perfecta pentru acest show fenomen care a cucerit publicul din Romania.

Cu o experienta de ani de zile in spate vedeta Kanal D reuseste sa transpuna perfect in cuvinte actiunile Faimosilor si Razboinicilor, asigurand un comentariu de inalta calitate, care te tine cu sufletul la gura.

Rapiditatea comentariilor, remarcile dar si felul in care evidentiaza momentele cheie ale competitiei dau un plus de dinamism jocurilor dintre concurenti.

Cum reuseste Cosmin Cernat sa faca acest lucru? Prezentatorul EXATLON detine, pe langa experienta prezentarii stirilor sportive si o solida experienta de comentator in domenii precum handbal, atletism, baschet, sporturi de iarna.

A fost comentator la sapte editii consecutive ale Jocurilor Olimpice si recompensat pentru activitatea sa de Asociatia Profesionistilor din Televiziune din Romania (APTR), in 2000.

Inainte de a pleca in Republica Dominicana, Cosmin afirma ca acest format i se potriveste ca o manusa.

“M-a atras la <Exatlon> faptul ca totul e suta la suta adevarat. La fel ca si in sportul de performanta, acest format nu vinde iluzii! Si recunosc ca daca imi era dor de ceva la TV, acel ceva era partea sportiva, de comentariu si de tot ceea ce inseamna sportul in viata noastra, a tuturor”, a spus Cosmin Cernat.

Citeste mai multe despre: