Cum s-a schimbat viata lui Ionut “Jaguarul” dupa Exatlon. Uite ce i se intampla tanarului oriunde se duce

Cum s-a schimbat viata lui Ionut “Jaguarul” dupa Exatlon. Uite ce i se intampla tanarului oriunde se duce

Ionut “Jaguarul” este inca socat de atentia pe care o primeste peste tot, in tara, dupa intoarcerea de la Exatlon.

Ionut Sugacevschi a plecat in ianuarie, in Republica Dominicana, un om simplu, dornic sa castige premiul de 100.000 de euro si sa demonstreze ca poate face fata conditiilor vitrege, probelor grele si presiunii de la Exatlon. Si a reusit! A fost unul dintre cei mai buni concurenti si, chiar daca nu a fost desemnat invingator de public, a devenit un model pentru multi tineri.

Protagonistul nostru a marturisit, la un eveniment monden, ca nu se astepta la o primire de superstar si ca nu i-a venit sa creada cand a vazut zeci de mii de mesaje cu incurajari, felicitari si complimente de la romani de toate varstele, din toate colturile lumii.

“Sincer, de cand am venit acasa raspund in fiecare zi la mesaje si tot nu termin. Am avut o saptamana libera in Belgia, cand nu am avut ce sa fac ca sotia era plecata la serviciu, asa ca m-am mobilizat sa le scriu tuturor celor care m-au sustinut si mi-au zis ca ma iubesc si ca ma admira. Pana la urma o sa raspund la fiecare mesaj in parte, ca asa este frumos. Inca nu m-am obisnuit cu atata atentie peste tot. Multi romani ma recunosc”, a declarat Ionut Sugacevschi, finalistul de la Exatlon.

Citeste mai multe despre: