“Cumintelul” Stefan de la Exatlon a vorbit deschis despre marea sa dragoste: “Prima data, nu se uita niciodata! Pieptul imi bubuia de emotie iar zambetul crestea… crestea!” Cea mai mare slabiciune a Razboinicului

“Cumintelul” Stefan de la Exatlon a vorbit deschis despre marea sa dragoste:  “Prima data, nu se uita niciodata!  Pieptul imi bubuia de emotie iar zambetul crestea… crestea!” Cea mai mare slabiciune a Razboinicului

Intr-un interviu acordat publicatiei “Auto Test”, Stefan Floroaica a vorbit despre pasiunea lui pentru masinile mari si puternice.

Razboinicul Stefan a povestit ca si-a achizitionat prima masina la 17 ani, inainte de a detine permisul de conducere.

“Nu l-am condus niciodata. Masina avea un defect si am crezut ca o pot repara daca ma informez pe forumuri. A fost o greseala si dupa o perioada am vandut-o”,  a marturisit Stefan despre primul automobil pe care l-a detinut.

Prima masina pe care a condus-o a  venit mai tarziu in viata lui,

“Dupa aceea, mi-am luat un BMW seria 3 cu 192 de cai putere, neagra, automata. Era o masina foarte puternica pentru un pusti de 18 ani.

Am simtit motorul cu vibreaza, mi se parea ca zbor, iar pieptul imi bubuia de emotie, in timp ce zambetul crestea, crestea…

Imaginea aceea o am inca in minte. Este imaginea unui copil care si-a dorit un lucru si l-a dobandit prin forte proprii. Prima data.. nu se uita niciodata”, a spus Razboinicul.

Ulterior, a mai condus un Jaguar cu un motor urias, de 4000cmc iar recent si-a cumparat un Range Rover la care viseaza de cand avea 18 ani!

Citeste mai multe in editia tiparita a publicatiei Auto Test

Citeste mai multe despre: