De ce avea Ana Simia schimbari atat de bruste de comportament? Motivul e impresionant! Detalii putin stiute despre concurenta eliminata de la EXATLON

De ce avea Ana Simia schimbari atat de bruste de comportament? Motivul e impresionant! Detalii putin stiute despre concurenta eliminata de la EXATLON

Nominalizata de echipa sa participe la duel alaturi de Diana Sentes pentru eliminare, Ana Simia a fost protagonista unui episod fara precedent la Exatlon.

Aceasta a fost descalificata si trimisa in Romania, fiind acuzata de colegi ca a mimat o accidentare pentru a fi eliminata.

Vedeti intreg momentul aici.

Simi a fost nominalizata sa participe la duel din cauza certurilor pe care le provoca in interiorul echipei.

“Este un om care deranjeaza echipa de dimineata pana seara. Singurul mod unde ea ar putea sa deranjeze si mai mult ar fi sa ma trezeasca si din somn si sa ma certe. Am ajuns sa fiu ditamai omul si sa ma certe Simia de dimineata pana seara, pe vrute si pe nevrute, ca am masti, ca n-am masti, eu de doua zile aud numai ca sunt o mincinoasa, o tradatoare, un om cu masca. Toata echipa a ales sa mearga Simi”, a declarat Ana Maria Otvos.

Ce trecut are Ana Simia Taran

O posibila explicatie pentru schimbarile bruste de comportament ale Simiei poate fi reprezentata de traumele pe care concurenta le-a suferit in copilarie.

La un moment dat Ana Simia Taran s-a deschis in fata lui Cosmin Cernat, in cadrul unei ceremonii, si a marturisit ce copilarie grea a avut.

“Nu ma gandeam ca poate sa imi fie atat de greu. Eu am trait singura. Nu am avut o copilarie foarte buna. Sunt fiica nimanui. De la 5 ani la 15 ani am stat la internat si apoi de la 17 ani la 18 ani, acasa si apoi am plecat in Italia. Mi-am facut o viata singura, sa muncesc un pic si pentru mine si pentru ai mei. Eu am stat putin si cu fratii si sora mea. Eu acum o cunosc pe sora mea pentru ca acum locuiesc cu ea. De asta imi e greu, a marturisit Simi extrem de debusolata.

“La internat mi-a fost foarte greu. Stateam doar acolo pentru ca nu mergeam nicid e Peste acasa. Nu aveam posibilitatea sa merg acasa. Eram departe, la 500 de km distanta fata de ai mei”, a mai spus la momentul respectiv Razboinica.

Citeste mai multe despre: