Diana Belbita de la Exatlon a avut probleme cu barbatii luptatori, la inceputul carierei? Ne-a raspuns chiar mama ei

Diana Belbita de la Exatlon a avut probleme cu barbatii luptatori, la inceputul carierei? Ne-a raspuns chiar mama ei

Diana Belbita de la Exatlon este luptatoare MMA, supranumita “printesa razboinica”.

Diana Belbita de la Exatlon este una dintre cele mai puternice, ambitioase si dedicate concurente din concurs. Mama “faimoasei” Diana Belbita de la Exatlon ne-a marturisit ca si ea este perseverenta, nu se lasa doborata si e la fel de patimasa ca fiica ei.

“Cand mergeam cu sotul meu la meciurile Dianei, eu ma apropiam de cusca, urlam, imi incurajam fiica. Sotul meu este mai linistit. Statea cuminte pe scaun si privea fara sa-si manifeste emotiile.”, a spus mama “faimoasei” Diana Belbita de la Exatlon.

Crina Belbita vorbeste intotdeauna cu mandrie despre mostenitoarea ei si despre cariera acesteia. Intrebata daca Diana, in acest sport dur pe care-l practica, dominat de barbati, s-a confruntat vreodata cu misoginismul, femeia a spus ca nicidecum.

“Barbatii luptatori au incurajat-o mereu pe Diana, i-au vazut imediat calitatile si au respectat-o ca sportiva. Este o femeie care se impune si mereu a fost luata in serios. Ea s-a inteles bine cu baietii, nu a avut niciodata probleme cu ei”, ne-a spus mama Dianei Belbita de la Exatlon. 

Citeste mai multe despre: