Diana Belbita, marturisiri uluitoare despre experienta Exatlon! “Probabil sunt cea care s-a plans cel mai putin acolo si singura care se resimte cu adevarat dupa!” Iata cum se simte acum tanara luptatoare!

Diana Belbita, marturisiri uluitoare despre experienta Exatlon! “Probabil sunt cea care s-a plans cel mai putin acolo si singura care se resimte cu adevarat dupa!” Iata cum se simte acum tanara luptatoare!

Diana Belbita a fost cu siguranta una dintre cele mai puternice si ambitioase concurente din competitia Exatlon.

Diana Blebita traieste si azi cu gandul la Exatlon, competitia care a calit-o si i-a schimbat viata. Tanara luptatoare este in continuare nostalgica dupa traseele jocurilor din Republica Dominicana.

Chiar daca a regretat enorm ca a parasit competitia Exatlon mult prea devreme, Diana Belbita a recunoscut mereu ca a ramas cu o experinta de viata incredibila, cu amintiri frumoase si mai cu seama a legat prietenii trainice cu cateva dintre fostele sale colege de echipa. Diana s-a inteles foarte bine la Exatlon cu Larisa Vasile, dupa plecarea timpurie a Andei Adam si mai tarziu si cu Geanina, cu care a legat stranse relatii de prietenie.

Experienta Exatlon i-a adus si multa notorietate Dianei Belbita, care are din ce in ce mai multi fani in mediul virtual, unde obisnuieste sa interactioneze cu cei care au sustinut-o in timpul competitiei.
Dornici sa descopere cat mai multe detalii despre ceea ce a insemnat competitia Exatlon pentru Diana Belbita, unii dintre fani au intrebat-o cum se simte in prezent si daca s-a refacut complet dupa accidentarile suferite in timpul jocurilor.

Desi a incercat mereu sa mascheze orice durere fizica chiar si in timpul competitiei, Diana Belbita a raspuns cu sinceritate ca datorita sportului pe care il practica de mica, a calit-o si a transformat-o intr-o adevarata luptatoare, care nu se teme de nimic. Aceasta a marturisit ca mai are inca dureri la genunchiul stang, dupa accidentarea suferita in Republica Dominicana, insa este o fire puternica si optimista si va reusi sa depaseasca orice obstacol.

“As spune ca sunt mai bine, sau cel putin asa vreau sa cred. Din pacate abia dupa 21 iunie, in urma RMN-ului, voi afla cat este de grav. Intr-adevar am refuzat mereu sa ma plang si lumea a avut senzatia ca ma plafonez, fara a stii cu ce dureri concuram eu de fapt. Probabil sunt cea care s-a plans cel mai putin acolo si singura care se resimte cu adevarat dupa. Medicul ortoped a spus ca cel mai probabil va fi nevoie de o interventie chirurgicala. Eu continui sa fiu optimista si sa sper ca nu va fi cazul. Pana atunci imi voi continua antrenamentele menajandu-mi genunchiul stang!”, a scris Diana Belbita pe contul ei de socializare.

Citeste mai multe despre: