Drumul catre “Exatlon”. Cele zece vedete s-au imbarcat azi dimineata in aeronava care le va duce in Republica Dominicana, direct pe “campul de lupta”

Drumul catre “Exatlon”. Cele zece vedete s-au imbarcat azi dimineata in aeronava care le va duce in Republica Dominicana, direct pe “campul de lupta”

Imagini emotionante, in exclusivitate cu vedetele luandu-si ramas bun de la familiile lor, in aceasta seara, de la ora 19:00, la “Stirile Kanal D”.

In aceasta dimineata, cele zece vedete care intregesc echipa “faimosilor” de la Exatlon au plecat inspre Republica Dominicana, locul unde se va desfasura cel mai asteptat concurs al anului 2018.

Reality-ul, suta la suta autentic, ii va avea in prim plan pe cei douazeci de concurenti. Echipa Faimosilor, formata din zece vedete, si Echipa Razboinicilor, formata din oameni obisnuiti, dar care practica intens activitati sportive. Doar unul dintre acestia va iesi invingator si castigatorul marelui premiu de 100.000 de Euro.

Vedetele care au luat drumul indepartatei Republici Dominicane vor fi supuse la probe fizice extenuante, care le va pune la incercare abilitatile fizice si psihice.

Cei zece faimosi din echipa “faimosilor” sunt: cantareata Anda Adam, gimnasta Diana Bulimar, medaliata la competitii olimpice si europene, Vladimir Draghia, fost inotator de performanta si actor cunoscut,  Giani Kirita – fost fotbalist la clubul Dinamo, Catalin Cazacu, campion de motociclism viteza, cantareata Claudia Pavel (Cream), Diana Belbita, luptatoare profesionista de MMA, supranumita Printesa Razboinica, Anca Surdu – dubla campioana mondiala si europeana la gimnastica aerobica, Ion Oncescu, luptator profesionist de skandenberg, multiplu campion mondial si european, si Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, categoria light heavyweight.

Foarte apropiati de fanii cu care tin legatura pe retelele lor de socializare, vedetele de la „Exatlon” si-au luat ramas bun de la acestia prin mesajele postate chiar cu cateva ore inainte de imbarcare in avion si le-au dat intalnire in show-ul care va debuta la Kanal D in aceasta duminica, la ora 20:00.

Fara acces la tehnologie si cu limitari drastice in ceea ce priveste lucrurile ce le pot face viata mai usoara acolo, pe „campul de lupta”, vedetele vor fi nevoite sa faca fata si acestor lipsuri, pe langa probele fizice impuse.

Faimosii” de la „Exatlon” nu au ratat ca in ultimul mesaj postat pe retelele sociale sa le ceara celor dragi sa le fie aproape, sa ii incurajeze, sa ii sustina si sa le faca galerie din fata micului ecran, in fiecare seara in care este difuzat show-ul.

La finalul competitiei, doar unul dintre concurenti va fi castigatorul „Exatlon”, va intra in posesia premiului de 100.000 de Euro si la culege laurii, ca un adevarat campion, la intoarcerea in tara.

Imagini in exclusivitate si emotionante cu cele zece vedete, inainte de imbarcare, luandu-si ramas bun de la apropiatii lor, veti putea urmari in aceasta seara, in cadrul „Stirilor Kanal D” de la ora 19:00. Nu ratati, din 7 ianuarie, de la ora 20:00, marea premiera „Exatlon”, reality-ul difuzat la Kanal D!

Citeste mai multe despre: