Duelul dansatorilor de la “Exatlon”. Valentin Chis, de la Faimosi, versus Alexandru Nedelcu, de la Razboinici

Duelul dansatorilor de la “Exatlon”. Valentin Chis, de la Faimosi, versus Alexandru Nedelcu, de la Razboinici

Dupa plecarile succesive, in urma eliminarilor sau a accidentarilor, iata ca in editia de aseara Cosmin Cernat a facut un anunt care i-a bucurat la maximum pe Faimosi.

Un nou concurent a venit sa reintregeasca  echipa Faimosilor de la “Exatlon”. Valentin Chis, in varsta de 28 este dansator profesionist si coregraf, dar in trecut a practicat un sport mai putin cunoscut, fiind vicecampion national la tir sportiv. Cunoscut sub numele de Bruce, acesta a aparut in videoclipurile marilor artisti din tara si a fost desemnat in urma cu cativa ani coregraful anului.

“Din cauza problemelor de sanatate, Andrei Stoica nu a mai putut continua concursul. Veti avea un nou membru in echipa, sa il primim cu aplauze pe Valentin Chis”, a anuntat prezentatorul reality-ului.
In duelul de aseara, in noctura,  Valentin Chis a intrat pe traseu alaturi de adversarul sau din tabara Razboinicilor, Alexandru, si el tot dansator profesionist. Cu mai multa experienta in concurs, in cele peste doua luni de cand se afla in Republica Dominicana, Razboinicul nu i-a dat nicio sansa nou venitului Faimos, asa ca l-a invins in duel.

Sansa oferita aseara lui Valentin Chis de catre coechipierii lui, de a demonstra ca poate aduce punte importante, s-a dovedit in final a fi o alegere si o strategie extraordinara. Concurentul a adus punctul decisiv, Faimosii castigand aseara cu scorul de 10 la 6. Premiul pus in joc, mancare si o plimbare cu tiroliana in jungla dominicana, i-a bucurat enorm pe acestia, fiind prima iesire din boot camp pentru ei. Sfaturile oferite de Vladimir Draghia l-au condus pe Valentin Chis spre victorie.
 

Citeste mai multe despre: