Dupa eliminarea lui Valentin Chis de la “Exatlon”, ce se va intampla pana in marea finala de miercuri?

Dupa eliminarea lui Valentin Chis de la “Exatlon”, ce se va intampla pana in marea finala de miercuri?

Vineri, 18 mai, de la 22:30, ultimul meci international Exatlon, Romania – Columbia

Faimosii au condus aproape intreaga perioada a jocului de aseara din Arena Exatlon, un punct ii mai despartea pentru a-si castiga imunitatea in fata eliminarilor de aseara, dar adversarii lor s-au repliat si au reusit sa reduca diferenta considerabila in ceea ce priveste scorul, la proba de stafeta acestia reusind sa ii infranga pe Faimosi.
Cosmin Cernat a explicat aseara ca urmeaza eliminari accelerate din concurs; marti, 22 mai, vor ajunge sa se infrunte patru sportivi, iar in Marea Finala, care va avea loc miercuri, 23 mai, vor fi in concurs doar doi concurenti.    
 “Vor ramane sapte atleti care vor avea o saptamana de foc, cu trei eliminari, semifinale si marea finala care va fi transmisa in direct”, a spus Cosmin Cernat aseara, inainte de a anunta verdictul.
Aseara, la jocul individual, Larisa Vasile si-a castigat protectia in fata eliminarilor, iar automat, cei trei barbati care completeaza echipa Faimosilor, Valentin Chis, Vladimir Draghia si Catalian Cazacu au fost propunerile pentru eliminarea din concurs. In urma sesiunii de Big Voting, care au durat cinci zile, timp in care fanii si-au vota si sustinut favoritii, Valentin Chis a cumulat cel mai mic numar de voturi din echipa Faimosilor, si astfel a parasit Republica Dominicana.

“Pentru mine a fost o mare bucurie sa te cunosc, sa te descopar. Iti multumesc inca o data! Sunt convins ca si cei de acasa s-au bucurat foarte mult sa te cunoasca. Ti-a luat ceva timp sa te deschizi si sa le arati oamenilor ce baiat fain esti. Cred ca vei ramane in inimile lor, ale coechipierilor, dar si ale adversarilor. Eu te felicit pentru tot!”, i-a transmis Cosmin Cernat lui Valentin Chis, aseara, inainte de a-i da cuvantul.

Vinerea aceasta, de la ora 22:30, membrii celor doua echipe de la Exatlon isi vor uni fortele o ultima data pentru a oferi un spectacol total Romaniei, in jocul international impotriva reprezentantilor Columbiei.

Citeste mai multe despre: