Echipa Razboinicilor de la EXATLON: Alina a invins-o fara mila pe Anca Surdu la proba bonus

Echipa Razboinicilor de la EXATLON: Alina a invins-o fara mila pe Anca Surdu la proba bonus

Razboinicii de la „Exatlon” si-au luat aseara revansa si i-au infrant pe Faimosi in ambele probe extrem de solicitante, atat fizic, cat si si psihic.

Daca in prima proba, cea a carelor romane, scorul a fost strans si diferenta de un punct in favoarea Echipei Razboinicilor le-a adus acestora premiul pus in joc, 200 de pesos din care si-au cumparat produse alimentare, in cea de-a doua, bonus, Razboinicii au castigat detasat.

La cea de-a doua proba, premiul pus la bataie a fost suma de 250 de pesos pentru fiecare concurent, cu ajutorul careia acestia si-au putut alege produse de la restaurant, dintr-un meniu nu foarte variat: trei mini snitele cu piure, un taco cu carne, o felie de pizza, o bautura racoritoare si o salata.

Din Echipa Faimiosilor, in joc, au fost desemnati de catre colegi, Anca Surdu si Vladimir Draghia, in timp ce Echipa Razboinicilor a mizat pe Alina si Alex.

Alina a fost concurenta care a oferit surprize memorabile in cadrul probei bonus de aseara. Motivata sa castige premiul, aceasta si-a adjudecat victoria in fiecare duel pe care l-a avut contra adversarei sale, Anca Surdu.

Punctul ei forte in aceasta incercare a fost stapanirea de sine in momentul in care a trebuit sa impinga discurile in cos.

Alina a marturisit, la finalul probelor, unde s-a antrenat pentru a capata deprinderile ce au ajutat-o semnificativ in proba dificila si pentru un jucator de basket profesionist.

„Intr-adevar, am jucat basket, dar de cate ori merg in mall, imi plac acele jocuri pentru copii si, recunosc, ma joc acolo adesea”, a marturisit concurenta.

In cele patru runde pe care le-a jucat impotriva adversarei de temut, Alina a reusit sa se mobilizeze si a castigat fara drept de apel pe fiecare dintre acestea.

“Exatlon” continua si in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D! in editia de astazi, telespectatorii vor putea afla in premiera cine va fi primul concurent care va parasi definitiv competitia, in urma deciziei, prin vot, a telespectatorilor.

Citeste mai multe despre: