El este marele castigator al finalei Exatlon Mexic! Cel mai tanar concurent mexican a reusit, in aceasta dimineata, sa isi vada visul implinit!

El este marele castigator al finalei Exatlon Mexic! Cel mai tanar concurent mexican a reusit, in aceasta dimineata, sa isi vada visul implinit!

Ernesto Cazares este castigatorul finalei Exatlon Mexic.

In aceasta dimineata, Ernesto Cazares a castigat finala competitiei Exatlon Mexic, in urma votului publicului mexican.

Ernesto Cazares si Macky, au ajuns in marea finala Exatlon Mexic. Telespectatorii din Romania au facut cunostinta cu cei doi razboinici mexicani o data cu meciurile internationale dintre echipele Exatlon Romania si Exatlon Mexic.

Ernesto a castigat in ultima semifinala unde a jucat cu Daniel Corral, ultimul dintre Faimosi care a supravietuit in competitie. In vreme ce in cealalta semifinala, Macky, pe numele ei complet, Amancay Gonzales, a invins-o pe Ana Lago.

Citeste si: Cine e Ernesto, cel mai rapid concurent din echipa Mexicului de la EXATLON. Arata de nerecunoscut in pozele de dinaintea inceperii show-ului

Ernesto Cazares are doar 18 ani si este pasionat de Parkour, un sport extrem ce presupune escaladarea cladirilor fara elemente de siguranta, folosind doar forta bratelor si a picioarelor.

Ernesto a acceptat provocarea de a participa la Exatlon pentru ca e pasionat de sporturile extreme. Inainte de a devenit un star TV, si-a incercat norocul pe YouTube cu un canal dedicat excaladarilor unor structuri din orasul sau, de la macarale la cladiri-turn, pe care le realiza impreuna cu fratele sau, Aristeo.


 

Citeste mai multe despre: