Eliminare EXATLON 16 mai: Cine a fost eliminat de la EXATLON dintre Vladimir Draghia, Catalin Cazacu si Valentin Chis

Eliminare EXATLON 16 mai: Cine a fost eliminat de la EXATLON dintre Vladimir Draghia, Catalin Cazacu si Valentin Chis

Eliminare EXATLON 16 mai: publicul a decis cine este cel care a fost eliminat de la EXATLON si se va intoarce in Romania cu primul avion.

A fost un joc de protectie care va intra in istorie la EXATLON! Dupa ce au fost condusi cu scorul de 8 – 3 Razboinicii s-au mobilizat si au reusit sa intoarca rezultatul, castigand in cele din urma si obtinand protectia.

La jocul de protectie personala Larisa a fost cea care a avut castig de cauza, astfel ca Vladimir Draghia, Catalin Cazacu si Valentin Chis (Bruce) au fost nominalizati pentru eliminare de la EXATLON.

Cel care a primit cele mai putine voturi de sustinere, si care a parasit competitia EXATLON, a fost Valentin Chis (Bruce).

“Ma bucur foarte mult ca am facut parte din aceasta emisiune! Am invatat foarte multe, am descoperit foarte multe, foarte multe lucruri despre mine si despre drumul meu, cat si despre oameni si despre relatia dintre oameni in anumite conditii grele.

“Ma bucur ca mi-am facut prieteni aici, ma bucur ca am trait fiecare moment cat mai prezent posibil. Cu siguranta am sa-i privesc in continuare si am sa-i sustin pe toti, pe fiecare in parte. Ma bucur ca v-am cunoscut, va urez succes, si cel mai bun sa castige!”, a spus Valentin.

Iata intreg momentul:

 

Citeste mai multe despre: