EXATLON. Astazi, de la 19:45, incepe turneul celor trei natiuni – Grecia, Romania si Turcia! Castigatorul va putea sa isi aduca familia in Republica Dominicana!

Surpriza colosala pentru concurentii de la Exatlon, dar si pentru milioanele de fani care ii urmaresc din fata micilor ecrane, la Kanal D!

In aceasta seara, incepe un turneu international, o competitie extraordinara, intre trei natiuni – Grecia, Turcia si Romania.
Fiecare tara isi trimite in lupta cei mai buni competitori. Concurentul care va castiga 3 medalii va avea dreptul sa isi aduca familia in Republica Dominicana! O miza uriasa, care ii va face pe cei implicati sa dea totul pe traseu, pentru ca dorul de casa, de cei dragi ii mistuie pe toti, indiferent de echipa din care fac parte. Lipsa familiei este, de fapt, cea mai dificila proba pentru fiecare dintre cei ramasi in concurs.
Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 19:45, competitia la intensitate maxima! Razboinicii si Faimosii intra intr-o noua etapa a demonstratiei de forta, agilitate, indemanare si stapanire de sine.  Veti vedea de ce sunt in stare acestia pentru a-i avea aproape pe cei dragi!