EXATLON. Batalia pentru imunitate se da in aceasta seara, la 19:45! Faimosii si Razboinicii se vor duela pe un traseu nou, vor avea de infruntat o proba dificila, care le va pune la incercare forta, dar si puterea de concentrare!

In editia din aceasta seara a celui mai iubit reality din Romania, “Exatlon”, telespectatorii vor afla cine vor fi cei trei nominalizati spre eliminare si concurentii carei echipe vor fi doar spectatori la acest moment dramatic.

Faimosii si Razboinicii se vor duela, in lupta pentru imunitate, pe un traseu nou, vor avea de infruntat o proba dificila, care le va pune la incercare forta, dar si puterea de concentrare. Urcati pe o barna ingusta si inarmati cu o bara lunga d ecativa metri, acestia vor trebui sa isi doboare adversarul in apa.
Jocul care le va oferi protectie castigatorilor este unul foarte dificil, astfel ca acestia isi va uni fortele inainte de meci si fiecare membru al echipelor se va mobiliza pentru a nu fi nevoit sa isi nominalizeze spre eliminare colegii. Alina, din tabara Razboinicilor, tine un discurs emotionant si motivant in fata coechipierilor ei, inainte de a concurs. Si Diana Belbita, de la Faimosi, marturiseste ca isi doreste sa castige in aceasta seara si, la fel ca data trecuta, vrea ca Faimosii sa fie doar simpli spectatori in Arena, la eliminare.

“Trebuie sa ne adunam si sa stim ca avem o singura sansa pentru a ramane impreuna. Trebuie sa incercam sa dam mai mult decat am dat pana acum si mi-as dori ca, la sfarsitul zilei, sa fim mai fericiti decat suntem in momentul de fata”, spune Alina.
“Ne dorim sa castigam si sa ramanem impreuna, ne dorim sa fim din nou spectatori in Arena”, adauga Diana Belbita.

Nu ratati in aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D, batalia pentru imunitate la “Exatlon”. Cei din fata micilor ecrane vor fi martorii unei noi nominalizari. Ce echipa va castiga si care va pierde, cine va fi nevoit sa isi nominalizeze coechipierii spre eliminare, veti putea afla in aceasta seara, numai la Kanal D!