EXATLON. Dezvaluirile tatalui lui Stefan despre fiul sau devenit celebru: “Era un copil foarte afectuos si cuminte!”

EXATLON. Dezvaluirile tatalui lui Stefan despre fiul sau devenit celebru: “Era un copil foarte afectuos si cuminte!”

Iata si fotografii din copilarie si adolescenta cu tanarul care a pus pe jar mii de admiratoare.

Stefan Floroaica, unul dintre atletii favoriti in cursa pentru castigarea marelui premiu de 100.000 Euro de la „Exatlon”, starneste tot mai mult curiozitatea celor care il privesc zi de zi din fata micilor ecrane. Chiar daca la cele mai recente infruntari a avut cateva iesiri nervoase, Stefan a surprins in competitie prin calmul ce parea imperturbabil. Tatal lui a asistat din fata televizorului la explozia de furie a fiului sau, pe care o pune pe seama unei nemultumiri pe care acesta si-ar fi reprimat-o.


“Are o perioada mai dificila, noi il simtim, ca fiecare parinte. E nemultumit. El este rabdator, iertator, dar ceva l-a nemultumit. Daca depaseste momentul acesta, n-o sa aiba nicio problema majora. Are sanse la fel de mari sa castige ca fiecare dintre concurentii ramasi”, a spus tatal lui Stefan, adaugand ca, de mic, razboinicul a fost pe cat de chipes, pe atat de linistit din fire.


“Stefan era un copil foarte afectuos si cuminte, era foarte strans legat de noi, de parinti. Imi aduc aminte ca nu puteam sa il lasam cu altcineva daca aveam o problema, pentru ca nu statea cu absolut nimeni. Crescand, a inceput sa se detaseze un pic de noi. Stefan a fost chiar un copil foarte cuminte…Noi ne-am dorit o fetita si sotia mea, pana cand a nascut, a crezut ca Stefan este fata. De mic a fost foarte intelegator. Daca ne duceam in magazin sa ii cumparam o jucarie, spre deosebire de Nicolae, fratele lui cel mare, care se trantea pe jos daca nu ii luam ce isi dorea, Stefan spunea: <Lasa, mami, ca nu imi trebuie neaparat jucaria aia!>. Lacrimai cand auzeai asa ceva de la un copil de 4-5 ani. A fost un copil intelept, nu a fost niciodata lacom”, isi aminteste tatal razboinicului.

Forma fizica de invidiat a lui Stefan este rezultatul mai multor sporturi practicate de acesta inca din copilarie. Stefan a fost atras de sport de la 10 ani, si, de-a lungul anilor a practicat handbal si skandenberg, dar a frecventat si sala de forta unde se antrena cu fratele sau mai mare.

„Stefan s-a apucat de sport in jurul varstei de 10 ani. In prima faza i-a placut foarte mult handbalul, a si jucat in timpul scolii, dar o doctorita i-a spus ca are suflu sistolic si i-a recomandat sa se lase de acest sport. Nu voia sa ne dea acordul sa joace in echipa. De aceea s-a apucat de skandenberg”, precizeaza domnul Floroaica.
De altfel, sportul este o activitate practicata de intreaga familie, iesirile cu bicicleta sau plimbarile lungi fiind activitati preferate de relaxare. Insusi tatal concurentului a practicat in tinerete rugby.

Citeste mai multe despre: