EXATLON: Ionut a plans ca un copil! Ce mesaje emotionante a primit de la mama si de la sotia lui, Nela

EXATLON: Ionut a plans ca un copil! Ce mesaje emotionante a primit de la mama si de la sotia lui, Nela

Dupa ce au castigat jocul de astazi de la EXATLON Razboinicii au obtinut o recompensa pe care o asteptau de mult: au putut primi mesaje de la familiile lor.

Momentul in care Ionut si-a revazut mama si sotia a fost emotionant, acesta fiind puternic marcat de mesajele trimise de cele mai importante femei din viata lui.

“Sunt fericita ca faci parte din acest program si sunt sigura ca o sa inveti multe.. Sunt mandra de tine si orice ar fi, Jaguarul pana la final! Te iubim!”, a spus mama lui Ionut.

“Imi este foarte greu fara tine, dar cu toate astea sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul in fiecare moment, sunt mandra de tine mai mult ca niciodata. Stim cu totii ca poti mai mult de atat si mai ai multe de aratat. Te iubesc enorm de mult, sa nu te indoiesti de asta niciodata. Imi e foarte greu sa te vad ca te chinui acolo, dar stiu cat de puternic esti. Imi este foarte dor de tine, dar te astept la final, asa cum te stiu eu, invingator”, i-a spus Nela.

Ionut nu si-a putut stapani lacrimile si a plans in hohote.

“Cand am vazut mesajul am simtit-o ca e langa mine, stiu ca ma iubeste enorm si, chiar daca ii este greu fara mine, trebuie sa fim tari amandoi”, a marturisit el.

Iata intreg momentul:

Citeste mai multe despre: