EXATLON. La revenirea in tara, Anca de la Razboinici afirma: „Cel mai mare regret al meu a fost ca m-am accidentat, dar nu am putut sa controlez asta…”

EXATLON. La revenirea in tara, Anca de la Razboinici afirma: „Cel mai mare regret al meu a fost ca m-am accidentat, dar nu am putut sa controlez asta…”

Cu un zambet larg, Anca Mihailescu, cea mai recenta si controversata concurenta eliminata de la “Exatlon”, a sosit in tara, fiind asteptata pe aeroport de apropiati, printre care si fratele ei, Radu.

Spre surprinderea Ancai, multi dintre cei care se aflau pe aeroportul International Henri Coanda au recunoscut-o si au dorit sa se fotografieze alaturi  de fosta concurenta de la „Exatlon”, felicitand-o pentru performanta.

Optimista si cu stilul direct care a consacrat-o, Anca a declarat ca a stiut ca va iesi din competitie in momentul in care a auzit numele celor cu care este nominalizata din “Echipa Razboinicilor“.

“Nominalizarile au fost facute astfel incat sa fie siguri ca ies. Am fost nominalizata alaturi de doi membri foarte buni ai echipei, Stefan si Rusu, si sansele mele sa raman erau minime. A fost frustrant pentru mine sa parasesc competitia exact in momentul in care eram recuperata. Cel mai mare regret al meu a fost ca m-am accidentat, dar nu am putut sa controlez asta”, a declarat Anca.

Pentru Razboinica aceasta experienta a fost una pe care cu siguranta nu o va uita si, in ciuda momentelor grele, nu o regreta. Ea a tinut sa elucideze si accidentarea Andei Adam in meciul de fotbal, dupa care Anca a fost acuzata ca a lovit-o pe artista intentionat. 

“Au fost doua luni pline de experiente inedite pe care nu o sa le uit prea curand, incarcate de emotie, foarte frumoase dar si cu momente neplacute. Cel mai greu mi-a fost cand m-am accidentat si m-am panicat foarte tare. Al doilea moment a fost cand am fost acuzata de scoaterea Andei Adam din concurs, ca am accidentat-o in mod voit.

“Nu am intentionat niciodata sa o accidentez. Efectiv am tintit mingea fiind pe un teren dificil. Acestea au fost cele mai grele momente pentru mine, la nivel emotional, cand efectiv nu mi-am putut stapani lacrimile. In rest ma abtin pentru ca ma simt vulnerabila cand devin emotionala”, a precizat Anca.

Fara ezitare, Anca a facut un pronostic referitor la cei pe care ii vede candidati la castigarea Exatlonului.

“In finala, daca nu luam in calcul accidentarile, ii vad invingatori pe Vladimir Draghia, pe Stefan sau pe Rusu (n.r.Ionut)”, a concluzionat aceasta.  

 

Citeste mai multe despre: