EXATLON. Pe locuri, fiti gata! Andrei Stoica, antrenament dur la sala de sport, sapte zile din sapte

EXATLON. Pe locuri, fiti gata! Andrei Stoica, antrenament dur la sala de sport, sapte zile din sapte

Sportivul se pregateste intens inaintea competitiei care va da startul duminica, 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing, la categoria light heavywight,  si una dintre cele zece vedete inscrise  la „Exatlon”, se pregateste intens pentru competitia care ii va pune la incercare abilitatile fizice si psihice. Sportivul a povestit ca nu trece o zi fara sa mearga la sala de sport, acolo unde practica si cate trei ore de antrenament dur.

“Ma antrenez in fiecare zi, sapte zile din sapte, trei orei pe zi! Merg atat la sala de sport, dar practic si ore de kickboxing”, spune acesta.
Desi este obisnuit cu cantonamentele lungi si perioadele in care este nevoit sa stea departe de familie, Andrei Stoica recunoaste ca “Exatlon” este o competitie aparte pentru el, care il va supune la grele incercari. Campionul spune ca spiritul sau de invingator si dorinta de a castiga marele premiu de 100.000 de Euro il vor ajuta sa treaca cu brio probele de foc.

“Intr-adevar, <Exatlon> este altfel de competitie, dar ma voi adapta. Nu voi fi luat prin surprindere pentru ca sunt mereu plecat in cantonament, stiu cum este sa petreci timp departe de familie… Recunosc, imi va fi greu pentru ca nu voi putea lua legatura cu familia mea cand voi vrea. Spiritul meu de invingator ma va motiva pentru ca in orice fac, ies mereu castigator!”, a adaugat sportivul. 

Nu ratati reality show-ul “EXATLON”, difuzat incepand din 7 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D! Doua echipe, douazeci de concurenti, dintre care zece sunt vedete, vor intra intr-o confruntare unica, ce presupune probe de foc, menite sa le testeze acestora pregatirea fizica, viteza de reactie si puterea psihica.

Citeste mai multe despre: