Exatlon Romania 14 octombrie: Surpriza de proportii pentru Razboinici! Faimosii sunt mai hotarati ca oricand sa castige jocul pentru protectie

Exatlon Romania 14 octombrie: Surpriza de proportii pentru Razboinici! Faimosii sunt mai hotarati ca oricand sa castige jocul pentru protectie

Surpriza de proportii pentru Razboinici! Echipa Faimosilor a reusit sa isi rezolve problemele aparute in ultimul timp.

Cristina Nedelcu a primit acuzatii grave din partea colegilor sai, Roxana Vancea si Damian Ferucio, ca ar face strategii cu Monica Rosu si Ana Georgescu impotriva baietilor Faimosi.

Roxana Vancea o acuza pe Cristina Nedelcu de faptul ca petrece foarte mult timp cu Monica si Ana si ca la joc ele nu aleg conform strategiilor facute de echipa.

Si Damian Ferucio aduce acuzatii grave in echipa si sustine faptul ca baietii si fetele din echipa Faimosilor s-au separat si ca fiecare concureaza individual, nu ca o echipa.

Acestia sustin ca ar fi discutat toate problemele si ca sunt mai hotarati ca oricand sa castige urmatoarele jocuri. Faimosii vor sa le faca o surpriza Razboinicilor, care ii cred cu moralul la pamant, si sa castige jocul pentru eliminare.

”Astazi vom veni mult mai puternici, mult mai detensionati si mult mai calmi, ceea ce le va crea o surpriza Razboinicilor, pentru ca ei vor veni relaxati, ca ne vor bate iar la diferenta mare, ca noi suntem la pamant cu moralul, si ca avem tensiuni si ca nu ne vom mai ridica niciodata. In schimb, noi le vom arata ca nu este asa”, a spus Yamato Zaharia.

Citeste mai multe despre: