EXATLON Romania – Grecia: Stefan a dezvaluit ce crede despre concurentii echipei adverse! Ce a observat ca faceau grecii la primul meci: “Am luat-o ca pe o lectie!”

EXATLON Romania –  Grecia: Stefan a dezvaluit ce crede despre concurentii echipei adverse! Ce a observat ca faceau grecii la primul meci: “Am luat-o ca pe o lectie!”

Inainte de meciul international EXATLON Romania – Grecia Stefan a marturisit ce crede despre atletii greci, cei care i-au invins in prima confruntare.

Fair-play, Stefan a marturisit ca a apreciat felul in care acestia se concentreaza la final si ca a primit o adevarata lectie din calmul pe care l-au afisat componentii echipei Greciei.

“Admir echipa Greciei! Asa cum a spus si Alex, au fost foarte constanti data trecuta. Nu au avut viteza noastra, dar ne-au invins prin calmul lor de la finalizare.

“La meciul trecut, inainte de duel, am discutat putin cu cel impotriva caruia am concurat si avea vocea foarte calma, m-a uimit, pentru ca eu voiam sa lupt impotriva lui, iar el era foarte calm si calculat.

“Prin urmare cred ca am invatat asta de la ei, am luat-o ca pe o lectie”, a spus Stefan.

Iata intreg momentul:

 

Citeste mai multe despre: