Exatlon. S-a jucat si au castigat! Razboinicii i-au infrant pe Faimosi in duelul de aseara. Kanal D, audiente de top, cu milioane de fani in fata micilor ecrane!

Exatlon. S-a jucat si au castigat! Razboinicii i-au infrant pe Faimosi in duelul de aseara. Kanal D, audiente de top, cu milioane de fani in fata micilor ecrane!

Astazi, de la 19:45, jocul in Arena va decide cine vor fi cei trei nominalizati spre eliminare

Kanal D a dominat podiumul audientelor aseara cu cea mai iubita competitie sportiva televizata, “Exatlon”, productia fiind urmarita de milioane de fani, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor trei ore de emisie.
Cu 12,1% rating si 22,8% cota de piata, pe targetul National, si 10,2% rating si 19,4% cota de piata, pe targetul All Urban, Kanal D a fost lider detasat de audienta, cu o diferenta la nivelul populatiei din intreaga tara de 751.000 de romani, fata de urmatorul post TV  clasat. In ceea ce priveste segmentul de public urban, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Kanal D si-a adjudecat cea de-a doua pozitie, cu 9,9% rating si 20,8% cota de piata, la o diferenta de doar 18.000 de telespectatori fata de primul loc.
Editia de aseara “Exatlon”, difuzata in intervalul 20:15 – 23:02, a fost in totalitate a Razboinicilor, culminand cu victoria acestora si castigarea premiului dublu – o masa copioasa la care visau, si o excursie fabuloasa, in exotica capitala a Republicii Dominicane.  
Indemanarea, forta si stapanirea de sine si-au  spus cuvantul pe noul traseu pe care s-au duelat concurentii celor doua echipe, Ionut, Stefan, Mariana Alina fiind unii dintre atletii din tabara Razboinicilor care au adus victoria. Experienta vasta in fotbal a lui Giani Kirita, fostul jucator al Clubului Dinamo, nu a fost de ajuns aseara, cand a pierdut in fata Razboinicului Ionut.
In aceasta seara, de la 19:45, la Kanal D, jucatorii celor doua Echipe se vor duela pentru imunitate, poate jocul cel mai important pentru acestia, cel care va decide cine castiga dreptul de ramane in concurs si ce concurenti vor fi propusi spre eliminare.

Citeste mai multe despre: