EXCLUSIV Vladimir Draghia nu a plecat singur in Republica Dominicana! Pe cine a luat cu el?

EXCLUSIV Vladimir Draghia nu a plecat singur in Republica Dominicana! Pe cine a luat cu el?

Giani Kirita si Vladimir Draghia au plecat deja spre Republica Dominicana unde vor avea un rol extrem de important in competitia Exatlon Romania. Cei doi vor fi antrenori si isi vor conduce echipele, isi vor antrena echipa si vor face tot ce le sta in putinta pentru a-i motiva pe concurenti.

Vladimir Draghia a declarat, in exclusivitate pentru Exatlon Romania, faptul ca le-a luat si pe Alice si pe Zora cu el in Republica Dominicana: „Asa cum le-am promis, nu leam lasat singure. Le-am luat pe fete cu mine. Alice are parte de o vacanta binemeritata dupa iarna grea prin care a trecut fara mine anul trecut. Imi place cand imi pot tine promisiunile”

”Nu mi-am luat toata casa, mi-am luat toata familia cu exceptia parintilor si bunicii. Au venit cu mine Alice si Zora si implicit inca doua bagaje foarte mari. Daca vrei sa stii, asta este trolerul meu, aici am totul, Alice are un troler mare si Zora are un troler mari si un troler mic, pentru ca am luat inclusiv scutece”, a spus Vladimir Draghia.

”Am tot ce trebuie, iti dai seama ca ma duc la caldura. Am sorturi, am tricouri si cam atat, trusa mea normala si cam atat”, a spus Giani Kirita despre bagajul sau.

Citeste mai multe despre: