EXCLUSIVITATE! Catalin Cazacu, primele declaratii dupa eliminarea de la Exatlon! “Marturisesc ca aceasta m-a lovit foarte tare…”

EXCLUSIVITATE! Catalin Cazacu, primele declaratii dupa eliminarea de la Exatlon!  “Marturisesc ca aceasta m-a lovit foarte tare…”

“Duelul vulturilor” s-a dat intre Catalin Cazacu si Vladimir Draghia iar cel din urma a castigat datorita voturilor telespectatorilor. Catalin Cazacu a fost eliminat din competitie.

Catalin Cazacu a fost, fara indoiala, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la „Exatlon”. Un adevarat personaj care si-a atras porecla de „Vulturul” si care a impresionat prin dorinta uriasa de a ramane in concurs. Iata care au fost primele sale cuvinte, de dupa eliminarea din Arena de duminica seara:  

Niciodata nu am luat in considerare premiul si asta poate ca m-a ajutat sa ajung atat de departe. Cred ca cei care au luat in considerare premiul au gresit. Eu nu am numarat niciodata zilele <pana la…>. Consider ca cel mai important lucru pe care am reusit sa il castig aici, la <Exatlon> Romania, a fost descoperirea adevaratului Catalin Cazacu, pe care in orice alte circumstante nu o faceam.

Nu am avut niciun regret cand am fost eliminat. Am simtit ca e momentul cel mai bun. In schimb, cand am dat de realitate, marturisesc ca aceasta m-a lovit foarte tare”.

 

Citeste mai multe despre: