Experienta dura care l-a marcat total pe Vladimir Draghia, “faimosul” de la “Exatlon”! “Nu aveam bani nici de bilet, am platit la intoarcere, 100 de Euro (…) Am muncit, am încarcat tiruri, dar m-am intors barbat!”

Experienta dura care l-a marcat total pe Vladimir Draghia, “faimosul” de la “Exatlon”! “Nu aveam bani nici de bilet, am platit la intoarcere, 100 de Euro (…) Am muncit, am încarcat tiruri, dar m-am intors barbat!”

Sportivul poate fi urmarit in competitia anului, de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D!

Vladimir Draghia, unul dintre cei 10 concurenti din Echipa Faimosilor de la “Exatlon”, reality-ul difuzat la Kanal D de sambata pana marti, la ora 20:00, are o poveste de viata demna de un film hollywoodian. A jucat in telenovele, a aparut in zeci de reclame si spoturi indraznete; este actor, scenarist, si a fost inotator de performanta, fiind pentru o perioada in lotul olimpic. Dupa liceu, a obtinut doua burse in Statele Unite ale Americii, insa nu a reusit sa isi urmeze visul american. Dornic de o experienta unica, Vladimir a plecat in Italia sa isi incerce norocul.

“Era perioada aceea cand toata lumea pleca din tara si asa ca m-am dus si eu in Italia, sa vad cum este. Si mi-am dat seama ca nu curg laptele si mierea; m-am simtit dezradacinat”, povesteste Vladimir Draghia.
Mama vedetei este cea care l-a sustinut si l-a incurajat in tot ceea ce si-a propus, oferindu-i libertate si insuflandu-i incredere maxima in el.
“Cand i-am zis ca plec, ea mi-a gasit unde sa stau, in timp ce eu ma aflam pe drum, in microbuz. Nu aveam bani nici de bilet, am platit la intoarcere, 100 de Euro. M-a maturizat experienta in Italia. Am muncit, am incarcat tiruri, dar m-am intors barbat. Daca nu as fi plecat, as fi ramas mereu cu regretul ca nu am facut-o. Am revenit in Bucuresti dupa sase luni, unde m-am regasit”, adauga razboinicul de la “Exatlon.”

Libertatea si lipsa constrangerilor l-au definit ca om si i-au format caracterul, accentueaza Vladimir Draghia.
“Prefer sa lucrez intens, cat pot, trei sau patru luni, dupa care vreau sa iau o pauza. M-am invatat cu libertatea si imi este necesara. Probabil ca vine si ca o compensare pentru perioada in care eram la internat (n.r. perioada petrecuta la Centrul Olimpic, in Braila) si trebuia sa plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedeta.

Maine seara, de la ora 20:00, urmeaza o noua provovare pentru cele doua tabere de la “Exatlon”, Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor, miza fiind una uriasa. Premiul de 100.000 de Euro care va fi adjudecat de unul dintre cei douazeci de concurenti si dorinta de a iesi invingator ii vor motiva total pe acestia.

 

Citeste mai multe despre: