Fosta sotie a lui Giani Kirita de la Exatlon, in lacrimi! Cine a facut-o pe Dana sa planga!

Fosta sotie a lui Giani Kirita de la Exatlon, in lacrimi! Cine a facut-o pe Dana sa planga!

Cu prilejul zilei sale de nastere, fosta sotie a lui Giani Kirita de la Exatlon a primit un mesaj emotionant de la prietena sa, Catalina Petre.

La inceputul acestei saptamani, fosta sotie a lui Giani Kirita de la Exatlon, si-a sarbatorit ziua de nastere, fiind felicitata de prietenii apropiati.

Printre acestia s-a aflat si Catalina Petre, fosta sotie a fotbalistului Florentin Petre, colegul lui Giani Kirita de pe vremea cand jucau impreuna la Dinamo.

Fosta sotie a lui Giani Kirita are o relatie speciala cu fosta nevasta a lui Florentin Petre

„Sa te vad doar stralucind, voi fi acolo, tinandu-te de mana si bucurandu-ne impreuna. Si te iubesc, cu bune si rele, amuzanta si nervoasa, tafnoasa si guraliva… dar cel mai mult te iubesc fericita! Orice ar fi, oricum va fi, o vom scoate la capat… impreuna. Nu o lua ca pe o declaratie de dragoste, ia-o ca pe o bucata de suflet din sufletul meu”, i-a transmis Catalina Petre, Danei.

Foarte emotionata, fosta sotie a lui Giani Kirita i-a transmis celei mai bune prietene: „M-ai facut sa plang, nebuna mea frumoasa…iti multumesc din tot sufletul meu, pentru ca esti asa cum esti, pentru ca faci parte din viata mea si pentru ca ma iubesti asa cum sunt!! Te iubesc!”.

Citeste mai multe despre: