Fostele concurente “Exatlon”, Diana si Rafaela, fata in fata, in platoul WOWbiz! Iata ce declaratii inedite au facut, imediat dupa eliminarea Andei Adam!

Fostele concurente “Exatlon”, Diana si Rafaela, fata in fata, in platoul WOWbiz! Iata ce declaratii inedite au facut, imediat dupa eliminarea Andei Adam!

Rafaela si Diana au vorbit despre ceea ce a insemnat experienta “Exatlon” pentru ele si cum au trait momentul eliminarii.

Fostele “razboinice” de la “Exatlon” s-au aflat din nou fata in fata, de aceasta data intr-un platou de televiziune.
Desi in timpul competitiei, cele doua tinere au trecut si prin momente tensionate, din cauza presiunii excesive si a oboselii extreme, insa au reusit sa dea totul uitarii si sa ramana doar cu clipele frumoase in care au gustat victoria alaturi de colegii lor.
Intrebate daca se asteptau ca Anda Adam sa fie cea eliminata, acestea au raspuns cu sinceritate ca erau aproape sigure de acest verdict din cauza accidentarii destul de grave suferita de Anda.

“Este normal atunci cand ai un coechipier accidentat sa te bazezi mai mult pe ceilalti! Daca nu ar fi iesit Anda, l-as fi vazut mai degraba pe Oncescu, pentru ca la ultimele probe mi s-a parut mai neindemanatic decat ceilalti!”, a spus Diana.

Cele doua foste concurente “Exatlon” au marturisit cum au trait fiecare momentul eliminarii. Pe de o parte Rafaela a exclamat zambitoare ca si-a dorit enorm sa fie ea prima eliminata, deoarece simtea ca nu mai poate face fata conditiilor dificile si in plus mancarea i-a dat de furca.
Pe de alta parte, Diana Kovacs a marturisit ca nu se astepta sa fie propusa pentru eliminare deoarece si-ar fi dorit sa mai ramana in competitie pentru a lupta alaturi de colegii sai de echipa si s-ar intoarce in orice moment acolo pentru a retrai momentele pline de adrenalina.

Pentru a-i satisface curiozitatea Andreei Mantea cele doua tinere au facut cateva declaratii inedite din culisele competitiei, despre conditiile grele suportate in Republica Dominicana.
“Mancam o banana dimineata si 13 linguri de orez seara!”, a spus Rafaela.

Citeste mai multe despre: